divendres, 7 de maig del 2010

SUB16-J1: Olesa 1 - Bigues i Riells 7

Primer partit... llufa

Pobre partit el realitzat avui per les olesanes, tot i que a la primera part han aguantat bé el partit, han estat plenes de desencerts que ha sabut aprofitar bé el Bigues. Ha començat marcant l'Olesa gràcies a la Cristina, però ha estat el millor del partit.
Ja sabem que no se'ns dona bé el parket, però el parket és per tothom, i avui ha estat un partit casi per oblidar. La Marta Borràs ha capgirat el marcador abans del descans (1-2).
La segona part ha sortit com ha acabat la primera, l'Olesa arribava a l'area del Bigues sense força, amb xuts molt pobres i mal col·locats, mentre que els atacs de les del Vallès es resolien amb masses facilitats. Ni la falta directa per acumulació del Bigues ha volgut entrar a 1 minut del final. Segur que demà va molt millor. Faltes: Olesa 9, Bigues 10.

Alineació Olesa: Ariadna Gomez, Cristina Gramunt (1), Lara Jaime, Helena Oleart, Silvia Porterias -cinc inicial-, Gemma Cortés.

Alineació Bigues i Riells: Georgina Gervilla, Marta Borras, Gemma Cristofol, Gemma Camp, (em faltem dos noms).