divendres, 14 de maig del 2010

Copa de la Lliga - 1ª Catalana: Olesa 2 - SHUM Maçanet 3

No hem pogut guanyar, però ha anat ben just. Molta igualtat en el joc, i més oportunitats per les olesanes, però que no s'han traduit en els gols necessaris.

Han començat marcant el Maçanet, en un gol mig fantasma, en el que ni les jugadores de La Selva havien reclamat, però amb una pilota que sembla que ha acabat entrant. Erem al minut 12 de partit. Dos minuts més tard tornaven a marcar les selvatanes en un contratac. I tant sols 30 segons més tard, l'Alba aprofitava bé un rebot perdut a l'area per acostar distàncies. Amb aquest 1 a 2 s'ha arribat al descans.

A la represa, la tònica ha estat la mateixa, bastanta igualtat en el joc, amb més oportunitats per les jugadores olesanes, que topaven, però amb una tancada defensa, i una bona actuació de la portera. En aquest estat de joc, al minut 6, però, el Maçanet ha clavat un gol a l'Ariadna al primer pal, tornant a distanciar el Maçanet. A partir d'aquest moment, l'Olesa s'ha volcat més a l'atac, sense encert però, fins que a 1 minut i mig del final, la Cristina ha clavat un xut a l'escaire a la mitja volta que ha obert esperances d'igualar el partit. I just ha anat, dos o tres jugades de pilota passejant per l'area de porter, i un clamorós penalti per elevar la pilota dins l'area, i que l'arbitre ha atribuit erroniament a una jugadora olesana. No s'ha pogut fer més. Partit molt tranquil en el que cap equip ha arribat a les 10 faltes.

Amb aquest resultat, i la probable victoria del Maçanet davant el Sant Cugat demà, afrontarem l'ultim partit de competició oficial de la temporada davant el Manlleu el proper diumenge.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime, Cristina Gramunt (1), Helena Oleart, Silvia Porterias, -cinc inicial-, Gemma Cortes, Alba Soler (1) i Ariadna Gomez (p).

Gols: 0-1 (11:45), 0-2 ([65], 13:26), 1-2 (Alba, 13:55). 2ª Part: 1-3 ([66], 3:15), 2-3 (Cristina, 18:27).