diumenge, 16 de maig del 2010

Copa de la Lliga - 1ª Catalana: CP Manlleu 7 - Olesa 7

Masses errades, en un partit amb molts altibaixos. L'Olesa ha pogut superar un 3-0 inicial totalment incongruent amb el que es veia a la pista. Però desprès tampoc han pogut desenpallegar-se d'un resultat practicament regalat.

El primer gol ha estat una desafortunada maniobra de la Mara que s'ha fet entrar amb el patí una bola sense cap intenció al minut 4, dins d'un absolut domini olesà. Un segon gol un minut més tard en el segon tir a porta que feia el Manlleu, ens deixava atònits. I un minut més tard, a la Gemma se li anava cap amunt un tret llunyà al intentar aturar la trajectòria,... 1er penal dels tres que tindria el Manlleu. Ben executat per l'escaire, era el tercer tret a porta del Manlleu. Alguna cosa fallava.

Mentrestant l'Olesa anava estavellant pilotes al pal i la portera mostrava tot un arsenal de parades. Aquest atàc, feia que el Manlleu tot i acorralat, anès despertant i comencès a inquietar la Mara. Al minut 13, l'Alba trenca el malefici i consegueix el primer gol olesà. Poc desprès la Lara en un tret ben col·locat feia el 3-2, i a 2 minuts del descans la Silvia conseguia escolar un gol per sota la portera del Manlleu en el que semblava que acabaria en booling. Empat a 3. Doncs encara hi hauria dos gols més abans del descans. Primer l'Helena parava inocenment amb la bota un xut del Manlleu, forçant un altre penal que col·locava bé per l'escaire el Manlleu. Per sort, 15 segons més tard, la Lara conseguia novament l'empat. Descans: 4-4.

A la represa, quan portavem dos minuts, les olesanes tornaven a ser sancionades amb penal al intentar apartar una bola en un atac manlleuenc. La bona efectivitat del penals del Manlleu, tornava a avançar a les locals. Tres minuts més tard la Cristina tornava a empatar el partit (5-5).
Al minut 11 tornava a avançar-se el Manlleu, en un tret que s'escolava al primer pal, mentre que l'Olesa no conseguia resoldre en gol els seus atacs. Al minut 14, la Silvia recuperava una pilota al mig de la pista i servia a la Cristina una bona assitencia que culminava en l'enessim empat.
Faltant cinc minuts, però, tornava a marcar el Manlleu, i pocs minuts desprès els dos equips arribaven a les 9 faltes. A falta d'un minut, el Manlleu feia la desena falta, i la directa executada per la Cristina, ha generat l'empat definitiu. L'ultim minut, jugat per l'olesa amb guants de seda per no provocar la seva desena falta, ha permès acabar el partit amb un empat, que no es corresponia amb el joc vist, però que si que posava sobre l'equip olesà una avís sobre la manca de concentració en moltes ocasions, que ja en altres moments de la temporada ens ha passat factura.

El partit disputat a l'excelent pavelló del Manlleu (enveja pura i dura), ha transcuregut molt tranquil i sense estridències. Faltes: Manlleu 10, Olesa: 9.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Gemma Cortes, Cristina Gramunt (3), Helena Oleart, Silvia Porterias (1), -cinc inicial-, Lara Jaime (2), Alba Soler (1) i Ariadna Gomez (p).

Gols: 1-0 (3:30), 2-0 (4:49), 3-0 ([P] 5:31), 3-1 (Alba, 12:28), 3-2 (Lara, 13:13), 3-3 (Silvia, 18:04), 4-3 ([P] 18:46), 4-4 (Lara, 18:53) . 2ª Part: 5-4 ([P], 2:19), 5-5 (Cristina, 5:18), 6-5 (10:42), 6-6 (Cristina, 13:58), 7-6 (14:49), 7-7 (Cristina [FD], 18:53).