dissabte, 10 d’abril del 2010

Femení Base: Olesa 1 - Castellet 6

Finalment ens tocarà anar a la Copa Federació. L'Olesa ha aguantat bé al Castellet els primers vuit minuts, però quan l'equip del Bages ha trobat el forat, no ha perdonat. En sis minuts han fet cinc gols deixant un 0-5 al descans.
A la segona part, les jugadores olesanes han sortit una mica més centrades i han contingut millor a les visitants, i s'han tingut bastantes oportunitats que no han sortit bé, amb una Oliva molt activa que a punt ha estat de fer un gol al recuperar una bola al mig camp. Finalment la Marina ha conseguit el gol d'honor Olesà cap al minut 7 que posava el 1-5. Faltant quatre minuts, el Castellet ha fet el gol definitiu. Tot i que les oportunitats han estat més ben repartides del que indica el marcador, no era facil traspassar la porteria del Castellet.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Alba Basil, Gemma Cortes, Silvia Porterias, Marina Montaño (1) -cinc inicial-, Cèlia Grivé, Clara Segura i Oliva Segura.

Alineació Castellet: Sara Cespedes (p), Xenia Molina, Pau Garcia, Laura Huarte, Cristina Tamayo, Ayelen Fuentes, Alba Alcaraz, Maria Sotillo i Marta Ramos.