dissabte, 17 d’abril del 2010

Copa Federació de Femení Base: 1ª Jornada

Olesa 8 - Reus Deportiu 5
Olesa 5 - Lloret 0

Molt més complicat del que poden semblar aquests marcadors ha resultat la 1ª Jornada de la Copa Federació que es celebra a Vilassar conjuntament amb el Campionat de Catalunya.

L'Olesa i El Reus, els ha tocat inauguarar el cap de setmana d'hoquei, i la veritat es que ha estat un partit vibrant. Tot i que semblava que l'Olesa encarrilava el partit (3-1 al descans), la veritat es que el Reus ha estat un rival molt dur i amb una gran capacitat de reacció. Han conseguit empatar a 3, empatar a 4, i empatar a 5, a dos minuts del final!!! Un partit que mostra una gran igualtat, i en el que ha destacat l'atuació de la Bea, que a més d'un munt de parades, a conseguit aturar un penal i una falta directa.
El partit amb el Lloret també ha costat molt. Les de la costa s'han defensat molt bé, i han creat nombroses situacions de perill, i les jugadores olesanes els ha costat molt fer entrar la pilota a la porteria. Un escàs 2-0 al descans ho indica. La segona part ha estat molt semblant, però fins que no hem fet el quart gol a 7 minuts del final no hem estat tranquils, doncs s'acostaven amb perill molts cops que ha conseguit salvar altre cop la Bea.
Com que el Reus ha guanyat posteriorment al Lloret, seran el mateix Reus i l'Olesa els equips del grup C que passen a semifinals.
Al grup D, passen el Castellar i el Blanes. En els creuments de semifinal, ens tocarà jugar amb el Castellar, un equip que ja ens va posar contra les cordes (especialement a la primera part), en l'ultim enfrontament a la competició.

Només destacar la gran organització del CP Vilassar, i del bon ambient viscut al pavelló. Fins demà.