diumenge, 18 d’abril del 2010

Campiones !!!


[Foto del Blog del CP Vilanova]

L'equip de Femení Base s'ha proclamat guanyador de la I Copa Federació celebrada a Vilassar el 18 d'Abril de 2010. Felicitats a les jugadores, entrenador, pares i mares, i a tota la gent del Club Olesa Patí pel vostre suport.

La final l'ha disputat davant un Reus molt combatiu, com ja vam comprovar a la jonada del dissabte, tot i que al final s'ha pogut agafar una ventatge suficient per calmar els nervis de l'entrenador, acabant el partit amb el resultat de 9-4, que no reflexa la veritable lluita que hi ha hagut en el partit.
Pel matí, ens hem enfrontat al Castellar, que venia amb un equip molt just, però que també ha estat molt lluitador fins el final. El resultat ha estat de 5-1.

Cal fer menció del triomf del Bigues i Riells en el Campionat de Catalunya d'Hoquei Base Femení, en un excelent partit davant el CP Vilanova per 3 a 2. Res a envejar a un partit de les jugadores senior. Felicitats Bigues.

Vull remarcar que ara, a final de temporada, els equips ha arribat molt forts, i aquelles desigualtats dels inicis de temporada s'han anat reduint, i els partits vistos, tant a la Copa Federació com al Campionat de Catalunya han estat, en general, molt igualats i vistosos. Els espectadors hem gaudit moltissim aquestes jornades, i esperem que es repeteixi l'any que ve.

A la Galeria de la pagina WEB del Club hi ha un recull de fotografies.

6 comentaris:

Esther ha dit...

moltes felicitats nenes, sou les millors, us heu guanyant el primer lloc per mèrits.
i a tu Albert també moltes felicitats per haver-les entrenat i portar-les al primer lloc.
FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!
Esther

Isaac Casanovas ha dit...

Felicitats de part d'un que va veure les primeres patinades d'algunes que formen l'equip! Es una gran victoria per un gran club.

Seguiu endavant!

Isaac.

hoqueibasefemeni ha dit...

FELICITATS CAMPIONES!!!
UN TRIOMF MERESCUT.

uri porter ha dit...

felicitats per la copa de la federacio a tot el femeni base i apart vui felicitar a la bea per el partidas que va fer.



DE PART DE URI DELS ALEVINS

mama bea ha dit...

la umildad i la felizidad que tienen las jugadoras cuando juegan en equipo i lo que animan a las mas pequeñas sobre todo ala portera en un dia que saben que todos estamos pendientes del resultado la bea estaba muy nerviosa sobre todo el ultimo partido me digo mama quiero ganar para dedicate la copa la emocion de una madre es especial son campeonas de verdad

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tot l'equip femení.
Però m'hagues agradat veure la foto de les campiones de Olesa i les campiones de Bigues a la pagina oficial de la federació, així com posen la d'altres copes o campionats, i un comentari resumit de les finals a Vilassar.
un 10 per Olesa i Bigues i un només un 2 per la Federació.
M.R.