diumenge, 11 d’abril del 2010

1ª Catalana: Sather Blanes 6 - Olesa 6

Un partit fantàstic, dels que creen afició i el Blanes es consagra amb el titol de Gran Empatador (el vuitè empat en aquesta temporada).
I això que el partit ha començat molt de cara per les selvatanes que a a un minut pel descans dominaven per 4-0. Un joc molt imprecís de l'Olesa al primer temps amb molts errors de perdues de pilota, ha donat masses facilitats al Blanes. Quan faltava un minut per acabar la primera part, una trabada per darrera a la Lara que s'escapava i castigada amb falta directa ha permès a l'Olesa maquillar el resultat del descans gràcies a la transformació de la Cristina.
A la segona part, però, les olesanes amb un gran desgast físic han conseguit igualar el marcador, i de poc ha anat que conseguissin la victoria. Han començat a controlar el joc i anticipar-se a les rivals i amb dos gols de la Cristina i la Silvia, ens hem acostat a un amenaçador 4-3 a 13 minuts del final. Dos minuts més tard, el Blanes conseguia el cinquè gol, però poc desprès una esplendida bolea de l'Helena tornava a les olesanes a acostar-se al marcador: 5-4. L'empat arribaria dos minuts més tard per part de la Silvia. A manca de 8 minuts per acabar, una perdua de la pilota al mig del camp ha regalat un gol al Blanes. Una llastima, ja que en aquell moment l'Olesa estava realitzant ung gran treball, que finalment quedaria recompensat am un gol de la Cristina a cinc minuts de l'acabament, establint el 6-6 definitiu. El joc en aquest tram del partit ha estat molt vertical, amb continus contracops, i que crec que ha passat factura al Blanes, ja que els ha costat mantenir el ritme marcat per l'Olesa, un gol fantasma a la porteria del Blanes a un minut del final, i una jugada desaprofitada per la Silvia i l'Helena que s'ha quedat soles davant l'excelent portera del Blanes han estat els ultims cartutxs de l'Olesa. Faltes: Blanes 8, Olesa 5.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime, Cristina Gramunt (3), Helena Oleart (1), Alba Soler, -cinc inicial-, Gemma Cortes, Silvia Porterias (2) i Ariadna Gomez (p).

Gols: 1-0 (3:50), 2-0 (9:51), 3-0 (11:28), 4-0 (14:57), 4-1 (Cristina [FD], 18:52). 2ª Part: 4-2 (Cristina, 4:51), 4-3 (Silvia, 6:12), 5-3 (8:22), 5-4 (Helena, 8:46), 5-5 (Silvia, 10:15), 6-5 (11:43), 6-6 (Cristina, 14:08).

Llençaments: Olesa: 1 Penal (fallat per la Lara), 1 Falta Directa (transformada per la Cristina). Blanes: Cap