divendres, 16 d’abril del 2010

1ª Catalana: Olesa 7 - CH Mollet 4

HOQUEI TOTAL!!!

Quin final de temporada noies!!!. Partit disputadissim, amb alternatives al marcador, i que finalment s'ha decantat cap a l'Olesa, que ha sabut mantenir el ritme inicial del partit fins el final. Gols, pals, faltes, però victòria justa de l'Olesa que ha començat avançant-se al marcador amb un gol de l'Alba als 6 minuts. El partit ha estat molt intens amb pressió als dos camps des de l'inici. Les olesanes tornarien a marcar gràcies a la Lara als 14 mints, peró un bona reacció del Mollet ha fet dos gols abans del descans que ha arribat amb un empat, que reflectia bé el nivell del partit. En aquesta primera part la Cristina ha disposat d'una falta directa que no ha pogut transformar.

A la represa l'Olesa ha començat molt fort amb dos pals travessers consecutius, però qui marcaria seria el Mollet, gracies a un gol de la Laura. Un minut més tard l'Olesa arribava a les 10 faltes, però l'ariadna ha pogut parar el llençament, i un minut més tard, la Silvia tornava a igualar el marcador (3-3). Al minut 8, tornaven a avançar-se les vallesanes, però sense gairabé donar temps a seure, la Cristina tornava aigualar el partit (4-4).

A partir d'aquest moment, hem notat un cert defalliment en el ritme del partit de les jugadores del Mollet, que l'Olesa ha aprofitat per posar molta pressió a la porteria de les visitants aconseguint tres gols més abans d'acabar el partit gracies a dos missils més de la Lara i una excelent picada de l'Helena. L'Olesa ha disposat d'una altre falta directa a manca de 44 segons que tampoc ha pogut transformar l'Alba.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime (3), Cristina Gramunt (1), Helena Oleart (1), Alba Soler (1), -cinc inicial-, Gemma Cortes, Silvia Porterias (1) i Ariadna Gomez (p).

Gols: 1-0 (5:28, Alba), 2-0 (13:48, Lara), 2-1 (14:21), 2-2 (16:43, Laura Vall). 2ª Part: 2-3 (42:05), 3-3 (4:32, Silvia), 3-4 (7:50), 4-4 (8:17, Cristina), 5-4 (12:48, Lara), 6-4 (15:13, Lara), 7-4 (17:09; Helena).

Llençaments: Olesa: 2 Faltes Directes (Fallades per Cristina i Alba). Mollet: 1 Falta Directa (Fallada per Laura Vall).