divendres, 9 d’abril del 2010

1ª Catalana: Olesa 14 - CH Corbera 3

Partit amb molts gols en el que l'Olesa ha pogut imposar el seu ritme i que no ha costat gaire controlar. La primera part ha acabat amb un 8-0 molt revelador. Destacar que dos d'aquests gols han estat de penal transformats per la Lara, un per una travada a la Silvia dins l'area, i l'altre per peus.
A la segona part, el Corbera s'ha entonat una mica i en dos jugades consecutives, la Meritxell Parera ha clavat dos gols a la porteria defensada per l'Ariadna, que han fet sorgir vells fantasmes a les jugadores olesanes, però ha estat un miratge, i la Cristina i l'Helena han tornat a marcar distàncies al marcador (10-2 a 10 minuts del final). Dos minuts més tard la Meritxell ha estat sancionada amb targeta blava, i aixó ha provocat una greu crisi al, ja de per si, tocat Corbera. L'Alba ha transformat la Falta directa corresponent, i encara caurien dos gols més abans de que la jugadora corberenca poguès tornar a la pista.
A un minut del final l'Alba conseguia el seu segon gol, i a 72 centessimes del final, el Corbera ha culminat una excelent jugada en una recuperació de pilota que ha tingut regust de gol d'honor encara que fos el tercer.
Avui han marcat totes les jugadores olesanes menys la Silvia. Cap equip ha arribat a les 10 faltes.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime (5), Cristina Gramunt (4), Helena Oleart (2), Alba Soler (2), -cinc inicial-, Gemma Cortes (1), Silvia Porterias i Ariadna Gomez (p).

Gols: 1-0 (Helena, 1:30), 2-0 (Cristina, 4:45), 3-0 (Cristina, 6:44), 4-0 (Lara, 8:24), 5-0 (Lara [P], 15:40), 6-0 (Lara [P], 16:24), 7-0 (Lara, 18:19), 8-0 (Gemma, 18:28). 2ª Part: 8-1 (Meritxell, 1:53), 8-2 (Meritxell, 2:46), 9-2 (Cristina, 7:04), 10-2 (Helena, 9:30), 11-2 (Alba [FD], 12:05), 12-2 (Lara, 13:46), 13-2 (Cristina, 14:04), 14-2 (Alba, 18:58), 14-3 (Natalia, 19:59).

Llençaments: Olesa: 2 Penals (transformats per la Lara), 1 Falta Directa (transformada per l'Alba). Corbera: 1 Penal (No trasformat per la Meritxell).