dissabte, 24 d’abril del 2010

1ª Catalana: CP Breda 0 - Olesa 8

S'ha acabat el campionat

Amb una còmoda victoria l'Olesa tanca, amb un excelent paper, la competició de 1ª Catalana assolint la cinquena plaça.
Partit amb poca història, i molts gols. El Breda ha defensat com ha pogut, i la seva portera, Joana, ha intentat fer la resta. Bastantes faltes per part del Breda que no ha conseguit arribar amb comoditat a l'area olesana. Al descans 0-3, amb gols de la Lara, la Cristina i l'Alba.
A la segona part, han caigut gairebé tots a la part final. Aquesta part ha començat amb la Lara i la Cristina assegudes a la banqueta, tot i així, l'equip olesà ha pogut controlar bé el partit, tot i que l'efectivitat de cara el gol no ha estat prou encertada en aquests primers minuts de la represa. El 0-4, al minut 8 ha estat desprès d'un rebot per la falta directa corresponent a les 10 faltes, gracies a una oportuna passada de l'Alba cap a la Cristina. Al minut 13, altre cop la Cristina conseguiria el cinquè gol. I en els tres ultims minuts, la Gemma, la Cristina i altre cop la Gemma, en tranformar la falta directa corresponent a les 15 faltes han arrodonit el resultat.

Amb aquest partit s'ha acabat la nostre travessia, aquest temporada, per la 1ª Catalana, que hem de considerar prou bona. El Breda, aquest any li tocarà baixar. Esperem que consegueixin superar el desànim i que l'any que ve, tinguin prou forces i suport per tornar a pujar. Sort.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime (1), Cristina Gramunt (4), Helena Oleart, Alba Soler (1), -cinc inicial-, Gemma Cortes (2), Silvia Porterias i Ariadna Gomez (p).

Gols: 0-1 (5:21, Lara), 0-2 (10:20, Cristina), 0-3 (17:46, Alba). 2ª Part: 0-4 (7:21, Cristina), 0-5 (12:57, Cristina), 0-6 (16:30, Gemma), 0-7 (18:58, Cristina), 0-8 (19:12, Gemma).