dilluns, 22 de març del 2010

Resultats i classificacions

A 1ª Catalana, destacava el partit entre el SHUM i el Jonquerenc, que s'ha ressolt justet pel lider. Però hi havia altres partits molt igualats aquesta jornada: Els dos Arenys s'enfrontven, guanyant també justet els de la costa, el Roda va sortir guanyador davant l'Olesa aguantant aquesta 4ª plaça, que el Blanes li pretenia arrebatar guanyant al Sant Feliu per 5 a 2.
Un altre duel a la part baixa de la taula entre el Corbera i el Sant Cugat s'ha resolt pels locals que intenten marcar distàncies de les ultimes posicions.
El Mollet ha gunyat i golejat al Manlleu, però en canvi el Lloret li ha anat just de poder guanyar el Breda.
Queden 4 jornades, en les que sembla que només estan clares les dos primeres i les dos ultimes posicions.
Potser es el moment de repassar el sistema previst d'Ascensos i Descensos, i que es troba al final d'aquesta entrada.

A Femení Base, s'han complert tots els resultats previstos ja que enfrontaven equips d'Up & Down (només veure la classificació ja es veu aquesta separació). L'unic que presentava una incognita en el resultat era el que enfrontava el segons amb els tercers, i com a bon derby, ha omplert totes les expectatives i el Castellet i el Vilassar han acabat en taules (3-3).
Ara ja només queda una jornada, amb algun partit ajornat, però les posicions no crec que es moguin gaire. L'average general es el que fa superar el Voltregà a l'Olesa en la linea virtual que separa els dos campionats, tot i que el calendari afavoreix el Voltregà a l'ultima jornada.
Teniu, com sempre, els resultats aqui.




Competició sènior femenina - Ascensos i Descensos

ATENCIÓ: Aqusta informació es obsoleta doncs acaba de sortir la circular 58 actualitzant l'informació, però ho deixo aquí per poder comparar.

(Informació extreta de la Circular 31 de la Fecapa que, tot sgui dit, podria variar, ja que posteriorment va variar el nombre d'equips d'algunes de les categòries)

De 1ª Nacional Catalana a l' Ok Liga Femenina: puja un total de 3 equips de les divisions autonòmiques ; lligueta de promoció amb la participació dels 2 primers classificats de la 1ª Nacional Catalana (en procés de revisió).
De l' Ok Liga Femenina a divisions autonòmiques: baixen els 3 últims equips classificats de l' Ok Liga Femenina.

De 1ª Catalana a 1ª Nacional Catalana: pujen directament els 2 primers equips classificats; promocionen per ascendir el 3r i el 4 t classificats.
De 1ª Nacional Catalana a 1ª Catalana: baixen directament els 2 últims classificats ; promocionen els equips classificats en 13è i 14ê llocs. (Nota de l'autor: Només hi ha 12 equips ara a Nacional)

De 2ª Catalana a 1ª Catalana: pujen directament els 2 primer s equips classificats; promociona per ascendir el 3er classificat.
De 1ª Catalana a 2ª Catalana: baixen directament els 2 últims classificats; promociona l' equip classificat en 10è lloc. (Nota de l'autor: Hi ha 14 equips ara a 1ª).

La propera setmana crec que ja es podran començar a fer previsions i analisis.