dilluns, 15 de març del 2010

Resultats i classificacions

Ja només queden 5 jornades a 1ª Catalana i les posicions cada cop estan més perfilades, i les victories i derrotes s'ajusten al previsible, o no...

Jonquerenc i Mollet no van tenir cap dificultat davant l'Arenys de Mar i el Breda respectivament. El Roda, com sempre, els gols justos per seguir a dalt, 1 a 0 al Sant Cugat, que ultimament s'ha especialitzat en predre per la mínima, amb el desgast psicològic que deu comportar.
El Sant Feliu també ha guanyat per la mínima al Corbera, que no vol resignar-se a estar a la part baixa de la taula. L'Olesa no va poder amb el lider, però si amb el seu rival directe a la taula, arrebatant la sisena plaça a l'Arenys de Munt. El Blanes també va conseguir guanyar bé al Manlleu, justificant la seva actual cinquena plaça. Finalment el SHUM, en partit endarrerit, va guanyar al Roda per 3-2.

A Femení Base, els pronostics es van cumplir, excepte, potser, l'empat de l'Olesa amb el Reus. El Mataró va guanyar justet al Castellar, mentre que el Voltregà va guanyar amb comoditat a la ventafocs de la competició, el Cerdanyola. El partit més interessant de la jornada, però, era una possible final anticipada (i repetida) entre el Castellet i el Vilanova, que es va resoldre amb una victoria de les del Garraf. Finalment el Vilassar no va tenir gaires problemes per guanyar al Lloret. En partit endarrerit, l'Olesa tampoc no va tenir gaires problemes per guanyar al Blanes, deixant practicament tota la classificació sense moure, a excepció del partit ajornat del Bigues i Riells, que el fa baixar a la sisena plaça. Segur que trobareu aviat la classificació a la pàgina de Hoquei Base Femení de Reus. Bon profit.