dilluns, 8 de març del 2010

Resultats i classificacions

Aquest pobre cronista, quan ha de parlar dels partits sense haver-los vist li agafa mal de panxa, i buscar explicacions a resultats sorprenents, a priori, encara més. Vagi per endavant, doncs, les meves disculpes per si les opinions no s'ajusten a la realitat, i qualsevol comentari al respecte serà benvingut.

El lider, el SHUM, amb prou feines ha pogut superar al penultim classificat, el Sant Cugat. I es que aquests cuers (Breda, Sant Cugat i Corbera), ensenyen les urpes quan les veuen venir. I si no que li preguntin al Manlleu, que ha vist com se li escapava a Corbera una victoria inicialment prevista. Fins i tot el Blanes només ha arrencat tres gols al Breda.

Més resultats sorprenents, l'Arenys de Munt, que portava acumulant una serie de derrotes amb equips de la zona mitja, ha conseguit superar a tot un Jonquerenc, recuperant posicions de UEFA. Ningú s'adorm. L'Olesa se n'ha sortit prou bé a Arenys de Mar, i el Roda, fent honor a la seva tradició de fer els gols justos i necessaris, s'ha imposat al Sant Feliu per la mínima. El Mollet, com a bon golejador, també ha seguit la seva tradició de clavar-ne 8 al Lloret. Però tot ha quedat remogut. La setmana que ve..., més.

A la competició de Femení Base destaca la primera victoria del Cerdanyola (5-4) davant un rival com el Bigues i Riells, teoricament bastant més fort (tot i l'autonivellament que solen practicar). Felicitats Cerdanyola.
El Vilanova s'ha imposat clarament al Lloret (0-9), igual que l'Olesa davant el Castellar (1-7). EL Voltregà no ha pogut amb les noies del Castellet (1-4), i el Vilassar en un partit amb molts gols, ha superat al Reus (5-9) en una pista descapotable. El Mataró i el Blanes s'esperen al divendres a jugar. Les posicions es mantenen més o meys, o menys que més. Els resultats i classificació on sempre: aqui.