diumenge, 14 de març del 2010

Femení Base: Olesa 6 - Sather Blanes 2

Molt fortes han començat les olesanes al partit, tant que amb cinc minuts de partit el resultat era de 5-0. L'entrenadora del Blanes ha demanat un temps mort, i les coses han anat cap un ritme més normal. Posterioment el partit s'anivellat i fruit d'això les Blanenques han escurçat distancies amb un tret llunyà que ha sorprès la Bea. A dos minuts del descans una gran jugada individual de l'Aitana que s'ha plantat sola davant la portera ha permès fer el 6-1. Però tot seguit un tret per l'escaire de la jugadora del Blanes, Ziuma, ha fet el 6-2, que a dos minuts del descans acabaria sent el resultat definitiu. Feia temps que no veia un repartiment de gols tant assimetric entre les dues parts. Destacar un penal lleçat per l'Oliva, per una trabada del patí amb l'stick -totalment involuntaria-, i que no ha pogut transformar per la bona aturada de la portera.
A la represa, un Blanes molt més centrat i un Olesa més desencertat, i el bon treball de les dues porteres, han fet que el marcador no es moguès en tota la segona part. Menys de 10 faltes per cada equip.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Gemma Cortes (2), Silvia Porterias (2), Alba Basil, Marina Montaño (1) -cinc inicial- Cèlia Grivé, Clara Segura, Oliva Segura i Aitana Laraña (1).

Alineació Blanes: Ainhoa Pastor (p), Meritxell Gallart, Naiara Viñas, Ziuma Muiños, Tessa Smit, i Anna Gallart

Gols: 1-0 (Silvia, 00:50), 2-0 (Gemma, 1:21), 3-0 (Silvia, 1:43), 4-0 (Marina, 3:55), 5-0 (Gemma, 4:09), 5-1 (6:02), 6-1 (Aitana, 12:05), 6-2 (Ziuma, 12:39). 2ª Part: Sense gols