diumenge, 7 de març del 2010

Femení Base: HC Castellar 1 - Olesa 7

Llençament del penal a 2 minuts del descans.

El partit ha costat més del que indica el marcador. El Castellar ha començat molt fort i als 3 minuts, en un tir des de casi mig camp ha conseguit sorpendre a la Bea que ha vist com se li escolava la pilota per sota. El partit durant el primer temps ha continuat molt igualat. La defensa del Castellar tallava continuament els atacs de l'Olesa, i l'Olesa feia el mateix amb el Castellar. Tot i així, la Silvia al minut 6 i la Gemma al 10, han conseguit capgirar el marcador deixant un 1-2 esperançador a descans. Destacar l'excelent actuació de la Bea, aturant un penal a dos minuts del descans per tres cops consecutius. Ha estat un partit en el que les porteres dels dos equips han aturat molt.
A la represa, el panorama ha canviat. La defensa del Castellar ha afluixat una mica, i entre la Silvia, la Marina i la Gemma han acabat d'arrodonir el resultat.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Marina Montaño (1), Gemma Cortes (2), Silvia Porterias (4), Oliva Segura -cinc inicial-, Alba Basil, Clara Segura i Cèlia Grivé.

Alineació Castellar: Berta Yufera (p), Laia Saldan (1), Julia Mico, Emma Campos, Julieta Paporello, Xènia Duran.

Gols: 1-0 (Laia Saldan 2:56), 1-1 (Silvia, 5:43), 1-2 (Gemma, 9:51). 2ª Part: 1-3 (Silvia, 2:52), 1-4 (Silvia, 3:47), 1-5 (Silvia, 6:52), 1-6 (Marina, 11:24), 1-7 (Gemma, 11:44).