dimecres, 31 de març del 2010

Campionat d'Espanya Femení de Clubs Sub 16

Les jugadores olesanes intentaran classificar-se pel campionat.

A finals de Maig (28-29 i 30 de Maig) es celebrarà a una seu de Catalunya, encara per determinar, el Campionat d'Espanya d'Hoquei Femení de clubs Sub 16.

Hi hauran 8 equips participants: 3 de Catalunya, 2 de Madrid, 2 de Galicia i 1 d'Asturies. El format de competició serà de dos grups de 4 equips que faran una lligueta per determinar els dos primers que es creuaran en semifinals amb els de l'altre grup (més informació).

Els 3 equips catalans sortiran d'una fase de classificació que es farà el cap de setmana del 7-8-9 de Maig entre els 8 equips que s'han inscrit per aquesta competició. Els equips han de ser formats per jugadores nascudes entre 1994 i 1997 (basicament: alevines i infantils). El lloc encara no s'ha determinat tampoc.

Els equips catalans que s'han inscrit per aquesta fase de classificació son:

1. CHP Bigues i Riells
2. HC Palau de Plegamans
3. Club Olesa Patí
4. CH Mataró
5. Sfèric Terrassa
6. CE Arenys de Munt
7. Shum Maçanet
8. CP Manlleu

Serà una bona oportunitat per veure com pugen les noves bases de l'hoquei femení. El Club Olesa Patí afronta aquest repte amb una gran il·lusió, ja que practicament tot l'equip es Sub-16 (us trobarem a faltar Mara i Alba), i també amb una gran incertesa, ja que no coneixem el nivell d'equips, que ara com ara, no sabem com juguen sense el suport de les "veteranes".
Realment pot ser una classificatòria molt interessant i espectacular (més informació).

1 comentaris:

Anònim ha dit...

JORDI -
Aquest nou invent de la Federació de deixar fora del femení base a les Alevines, hem sembla fatal, ja que hi ha clubs que no podran formar un equip, i això per aquest esport i pel Femení en concret, no es precisament potenciar l'Hoquei. Espero pel be dels que ens agrada l'Hoquei que no ho tiren endavant.