dissabte, 13 de març del 2010

1ª Catalana: Olesa 2 - SHUM Maçanet 4

No ha pogut ser, però les olesanes han pogut posar contra les cordes al lider. El quart gol del Maçanet ha arribat a 3 segons del final, quan més insistenment estava buscant l'empat l'Olesa.

S'han avançat les noies del Maçanet al minut 3 de partit, en un començament molt trepidant, però l'Olesa poc a poc, ha anat trencant el ritme de les Selvatanes, que no han arribat mai a jugar amb comoditat en tot el partit. La Cristina ha conseguit l'empat al minut 6 en una escapada i set minuts més tard, el Maçanet ha aprofitat un rebot de la pilota davant la Mara per deixar un 1-2 amb que s'arribaria al descans.
A la represa, l'Olesa ha començat a dominar la pista, però el Maçanet es tancava molt bé. Un xut llunyà de la Lara ha estat desviat amb l'stick per la Silvia davant la portera conseguint l'empat als dos minuts de joc. Un minut més tard, però en un contratac del Maçanet han tornat a recuperar la ventatge (2-3). Un Olesa llençat a l'atac, però que propiciava perillosos contratacs ha estat la tònica de tota la segona part. Un d'aquets contratacs, a 10 segons del final ha donat la victoria definitiva al Maçanet. Faltes: Olesa 8, Maçanet 1 (no gaire ben repartides per part de l'arbitre).

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime, Cristina Gramunt (1), Helena Oleart, Alba Soler, -cinc inicial-, Silvia Porterias (1), Gemma Cortes, i Ariadna Gomez (p).

Gols: 0-1 (2:30), 1-1 (Cristina, 5:54), 1-2 (12:50). 2º Part: 2-2 (Silvia, 1:40), 2-3 (2:55). 2-4 (19:51).