diumenge, 7 de març del 2010

1ª Catalana: HC Arenys de Mar 0 - Olesa 5


Avui hi ha un motiu de doble satisfacció: a més de l'excelent resultat assolit, es el primer partit en que la nostra porteria acaba a zero, i això vol dir que les porteres avui han funcionat com un rellotge, perque han parat,... i molt.

Un partit amb moltes oportunitats pels dos equips, però en el que les millors oportunitats han estat per les olesanes que han conseguit arribar al descans amb un 0-3 favorable, gracies a la Cristina i l'Alba.
Al segon temps l'Arenys ha presionat més, com feia l'Olesa, i el resultat ha estat un partit molt mogut i poc control de la pilota, però en el que ha brillat la bona efectivitat de les nostres jugadores. Destacar el penal llençat per la Lara que no ha conseguit transformar, tot i que en la jugada del posterior rebot (i amb les defenses ja al seu lloc), ha conseguit marcar.
A 2 segons del final l'Helena ha provocat una falta directa al empassegar i fer caure una devantera de l'Arenys que s'escapava, molt espectacular tot plegat. La posterior falta, però, no ha pogut ser transfomada per l'Arenys de Mar. Felicitats a l'equip.

Nota: Com a nota... curiosa?, la red de protecció de darrera les porteries no estava lligada a la valla, i totes les pilotes que anaven per sobre l'alçada de la valla acabaven indefectiblement fora de la pista. No se si era fruit de les obres del pavelló que s'estaven realitzant, o una estrategia de joc, però crida l'atenció.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime (1), Cristina Gramunt (3), Helena Oleart, Silvia Porterias, -cinc inicial-, Alba Soler (1), Gemma Cortes, i Ariadna Gomez (p).

Gols: 0-1 (Cristina, 5:02), 0-2 (Cristina, 14:42), 0-3 (Alba, 16:21). 2º Part: 0-4 (Cristina, 10:51), 0-5 (Lara, 13:27).

Llençaments Olesa: 1 Penalti: No transformat -formalment- (Lara)
Llençaments Arenys de Mar: 1 Falta Directa: No transformada