diumenge, 21 de març del 2010

1ª Catalana: CP Roda 3 - Olesa 1

El CP Roda que sempre guanya amb els gols justos i necessaris, avui n'ha fet un de més i tot. Partit bastant igualat amb una eficaç defensa local que les olesanes no han pogut superar. Avui les jugadores d'Olesa no han estat gaire fines, i dues perdues de pilotes (entre moltes que han tingut), han provocat la remuntada osonenca, ja que ha començat marcant l'Olesa mitjançant l'Helena en un excelent remat de bolea als cuatre minuts de partit. Però dos minuts més tard, en un moment de desconcert olesà, les de Roda han clavat dos gols en menys d'un minut capgirant el marcador. A 8 minuts del descans, han fet el tercer gol, que a les postres seria el resultat definitiu del partit.
Desprès del descans ja no hi ha hagut cap gol, tot i que s'ha intentat insistentenment. La disciplinada defensa del Roda impedia a les olesanes acostar-se amb comoditat a l'area local.
Partit molt tranquil, i amb poquíssimes faltes (2 i 1), però molta xafagor. Les jugadores olesanes han patit especialment un ambient molt agobiant, molt anormal en aquesta epoca de l'any.
Cal indicar que avui no ha pogut jugar l'Ariadna per problemes d'esquena, i que la Cristina ha jugat amb unes angines de cavall, que l'ha obligat a jugar a mig gas tot el partit.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime, Cristina Gramunt, Helena Oleart (1), Alba Soler, -cinc inicial-, Gemma Cortes i Silvia Porterias.

Gols: 0-1 (Helena, 3:53), 1-1 (5:52), 2-1 (6:05), 3-1 (11:37). 2ª Part: Cap

Llençaments: Cap