diumenge, 14 de febrer del 2010

Hi haurà play-off pel Femení Base

Com al torneig 4 copes de Voltregà es tornaran a reunir una bona colla d'equips.



Això es el que es desprèn de l'ultima circular de la Fecapa, on es descriuen les fases finals de les diferents categories, incluint la de Femení Base.
Això vol dir, que no en hi haurà prou acabant el primer de la competició actual, si no que hi haurà un play-off final dels... 6 primers equips!!! . Aquesta final està prevista per el 17 i 18 d'Abril en una seu encara per definir.
Tot fa preveure que el Bigues i Riells podria enfrontar-se al Vilanova a la final, sempre amb permís dels creuaments i de la resta d'equips capdavanters. S'ha de pensar que ara els equips ja ens comencem a coneixer bé, i sabem el potencial que gasten, i ningú regalarà res a ningú.
L'espectacle pot començar!!!

Així mateix, el proper cap de setmana es disputarà la 1ª Copa Catalana de Femení Base a Vilanova, coincidint amb la Copa de la Reina. En aquest cas participen els quatre primers equips de la competició al finalitzar la 1ª volta: Mataró, Vilassar, Vilanova i Castellet. Més informació, tot i que les webs del Mataró i Vilassar també s'han fan ressó. Fins i tot el bloc de l'hoquei Base femení de Reus ha fet un fantàstic cartell.