dissabte, 6 de febrer del 2010

Femení Base: Olesa 1 - Bigues i Riells 10

Avui no li han posat les coses fàcils a la Bea.

El resultat ho diu tot. El Bigues ha estat un equip més complert, i totes les badades defensives se les ha empassat la Bea que ja no sabia com posar-se per aturar les BIR's.
La primera part ha acabat amb un honorable 3 a 1 . On el gol de l'Olesa ha estat mig de la Silvia-mig del propi Bigues a dos minuts del descans.
La segona part, no ha anat tant bé. Les carreres amunt i avall de la Gemma i la Silvia no eren prou per aturar l'equip vallesà. Al final potser han caigut més gols del compte, però victoria justa del Bigues i Riells.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Marina Montaño, Gemma Cortes, Silvia Porterias (1), Alba Basil -cinc inicial-, Aitana Laraña i Cèlia Grivé.
Alineació Bigues i Riells: Maria Roca (p), Gemma Camp, Laura Carrillo, Claudia Argemí, Laia Molina, Mireia Carrillo, Paula Grancha i Gisela Gervilla.

Gols: 0-1 (3:02), 0-2 (10:04), 0-3 (11:56); 1-3 (Silvia, 13:03). 2ª Part: 1-4 (5:50), 1-5 (7:22), 1-6 (11:14), 1-7 (11:27), 1-8 (13:29), 1-9 (14:24), 1-10 (14:52).