diumenge, 21 de febrer del 2010

Femení Base: Cerdanyola 0 - Olesa 11

La Silvia fent de portera

Avui començavem el partit amb una alineació especial. El fet que a la mateixa hora juguès el Prebenjamí B de l'Olesa, impedia que la Clara, l'Oliva i la nostre portera Bea poguessin venir al partit, va fer que haguessim de triar una portera no habitual. El resultat del sorteig, celebrat sense notari però amb un grapat de testimonis, va fer que li toquès a la Silvia aquesta feina. El partit preveiem que seria fàcil amb les nenes de Cerdanyola, i així ha estat. Un gol molt matiner de la Gemma (als cinc segons), ho indicava. Això ha permés donar molts minuts a la Cèlia i l'Aitana que han conseguit els seus primers gols a la competició. Al descans 6-0.
El partit ha estat molt correcte amb poquissimes faltes, i ha permès rodar molt la pilota. L'Aitana ha conseguit destapar-se i el seu gol l'ha fet en una fantàstica jugada personal en mig de la defensa i haguès pogut ampliar la seva conta en el llençament d'un penal (per peus a l'area), però li ha sortit una mica fluix i al pal.
M'agradaria remarcar la gran força de voluntat del jove equip de Cerdanyola que malgrat les seves limitacions no l'he notat defallir ni un minut, mostrant que amb el temps serà un equip que no es rendirà mai. Faltes: Olesa 1, Cerdanyola 0.

Anècdotes: Avui teniem un espectador especial al partit, l'entrenador del Prebenjamí del Masquefa Isaac Casanovas (que havien jugat abans) i que va ser molts anys l'entrenador de les jugadores més grans del nostre equip quan començaven a patinar, i a qui la Gemma li va dedicar un gol (salutacions Isaac). Un altre gol de la Gemma va ser dedicat a la Silvia per assumir el paper de portera quan ningú volia posar-s'hi. Parlant de la Silvia, va sorprendre la seva indumentàra amb maniga curta, fruit d'una elecció poc meditada d'una samarreta talla XXL per posar sobre les proteccions i que li donava un aspecte...extrany.

Alineació Olesa: Silvia Porterias (p), Marina Montaño (3), Gemma Cortes (4), Cèlia Grivé (1), Alba Basil (2) -cinc inicial-, i Aitana Laraña (1).
Alineació Cerdanyola: Emma Lopez (p), Mariona Cañabate, Anna Martin, Berta Soliveres, Irene Simon i Laia Manzanero.

Gols: 0-1 (Gemma, 0:05), 0-2 (Gemma, 4:10), 0-3 (Aitana, 9:49); 0-4 (Alba, 11:35), 0-5 (Alba, 12:24), 0-6 (Marina, 14:44). 2ª Part: 0-7 (Gemma, 1:13), 0-8 (Cèlia, 4:17), 0-9 (Marina, 5:04), 0-10 (Marina, 9:34), 0-11 (Gemma, 11:24).