dissabte, 20 de febrer del 2010

1ª Catalana: Jonquerenc 4 - Olesa 3

No ha pogut ser. L'Olesa sabia que s'enfrontava a un dels equips favorits per l'ascens, i ha arribat al Pavelló de La Jonquera disposat a no posar-los fàcil el partit. Les coses han començat bé, quan la Cristina al primer minut ha conseguit robar una pilota al mig del camp i s'ha plantat sola davant la porteria jonquerenca conseguint el 0-1. El partit, en general ha estat molt equilibrat, amb un Jonquerenc amb més taules , i un Olesa més àgil. L'empat ha arribat al minut 12 en una bona jugada del Jonquerenc, i a manca d'un minut pel descans una bona internada de la jugadora 5 (no se el nom), ha colocat la bola a l'escaire lluny de la mà de la Mara que no pogut evitar el 2-1.
A la segona part ha continuat l'equilibri entre els dos equips. L'Olesa més insistent, però es trobava amb un solida defensa jonquerenca que impedia acostar-se amb comoditat. Als 5 minuts de la represa, l'Olesa ha fet la 10ª falta, i la corresponent falta directa ha estat transformada pel Jonquerenc que amenaçava allunyar-se del marcador. Al minut deu, ha arribat la desena falta de les locals, i aquest cop ha estat la Cristina la que també ha col·locat perfectament la pilota a la xarxa (3-2). En aquests moments s'ha entrat en una fase de joc de continus contratacs i poca possesió que ha animat molt el partit, i que les porteres i les anticipacions in extremis impedien moure el marcador. Faltant cinc minuts una pilota habilment col·locada al primer pal s'ha escolat de l'Ariadna entrant dins la porteria uns pocs centimetres (4-2).
A partir d'aquest moment l'Olesa s'ha volcat a pressionar, i fruit d'una recuperació, la Silvia s'ha plantat davant la porteria jonquerenca conseguint el tercer gol olesà a manca de 2 minuts. L'Olesa ha continuat insistint, però el marcador ja no s'ha mogut. Faltes: Jonquerenc 12, Olesa 12 .

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime, Cristina Gramunt (2), Helena Oleart, Silvia Porterias (1), -cinc inicial-, Alba Soler, Gemma Cortes, i Ariadna Gomez (p).

Gols: 0-1 (Cristina, 0:53), 1-1 (12:04), 2-1 ([5], 18:28). 2º Part: 3-1 ([5] F.D., 4:40), 3-2 (Cristina F.D., 9:43), 4-2 (14:45), 4-3 (Silvia, 17:32).

Llençaments Olesa: 1 Falta Directa: Transformada (Cristina)
Llençaments Jonquerenc: 1 Falta Directa: Transformada