dissabte, 6 de febrer del 2010

1ª Catalana: CH Lloret 7 - Olesa 6

Esforç, suor i rabia.

Com deiem l'altre dia amb el Mataró del Femení Base, no val a badar, i encara que vagis guanyant 1-5, no es pot baixar la guardia. Una fantàstica primera part, on l'Olesa ha controlat bé el partit, amb bona anticipació, amb un primer gol de la Cristina als sis minuts de joc en una cullerada de les seves. La defensa molt tancada del Lloret, i les continues ocasions de gol olesanes ens feien pensar que podria ser un altre Sant Cugat, tot i que les contres lloretenques eren molt perilloses, i amb una jugadora fixa a la nostre area que ens ha acabat fent molt mal.
Han empatat al minut 11, pero amb un final molt inspirat, la Silvia, la Lara i la Cristina han allunyat l'Olesa al marcador en dos minuts. 1-4 al descans. Aqui podriem haver sentanciat ja que s'han desaprofitat moltes ocasions, tot i que les nostres jugadores arribaven ben masegades davant l'area amb un arbitratge molt permissiu.
A la segona part tot i que continuava el domini territorial olesà costava entrar a l'area. L'arbit no pitava gairebé cap falta i això ha provocat un enduriment progressiu de les defenses que no ens afavoria gens. Al minut 5 la Lara s'ha fet mal en una topada i s'ha hagut de retirar una estona, i tot i que hem fet un gol més (1-5), el Lloret ha canviat d'estrategia i ha començat a bascular el seu joc en una jugadora molt potenta i a la pivot de l'area que ha desbaratat la defensa i la porteria olesanes, una remuntada salvatge fins al 5-5 al minut 12.
L'Helena ha conseguit un gol al minut 13 quan el rebot de la pilota a la portera ha provocat una parabola perfecta... cap enrera. Però en els 3 ultims minuts, han conseguit tornar a empatar, i un minut més tard han tret una falta lateral xutant directament al primer pal, quan encara tothom s'estava colocant, el gol ha estat valid ja que ha tocat el pal i a l'Ariadna.
Sempre se'n aprèn d'aquestes coses, però quan la derrota no fa justicia al joc vist, sempre apareix la rabia interior, més o menys dissimulada. Faltes: Lloret 8, Olesa 8 (i mira que el partit ha estat...intens).

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime (1), Cristina Gramunt (3), Helena Oleart (1), Gemma Cortes, -cinc inicial-, Alba Soler, Silvia Porterias (1), i Ariadna Gomez (p).

Gols: 0-1 (Cristina5:50), 1-1 (11:28), 1-2 (Silvia, 17:38), 1-3 (Lara, 18:20), 1-4 (Cristina, 19:10). 2º Part: 1-5 (Cristina, 4:54), 2-5 (5:30), 3-5 (6:20), 4-5 (8:02), 5-5 (11:34), 5-6 (Helena, 12:53), 6-6 (16:27), 7-6 (17:46).

Llençaments Olesa: Cap
Llençaments Lloret: Cap

Només es un petit fragment de partit, on hi apareixen tres dels gols del partit.