dimarts, 26 de gener del 2010

Resultats i classificacions


(Font imatge: http://hoqueibasefemeni.blogspot.com/)

Com que aquest cap de setmana no hi ha hagut competició de 1ª Catalana degut a la celebració de la Copa Generalitat Femenina*, comentarem els resultats d'aquesta jornada passada a Femení Base, que, evidenment, tenia un partit molt interessant entre els dos equips que han mostrat un major potencial: Vilanova i Bigues i Riells.
Com veieu el resultat no sembla el del derbi que tothom esperava, degut a elements anomals (podeu mirar las webs dels dos equips per veure que va passar). En tot cas, el Bigues i Riells ha mostrat un enorme capacitat de reacció i de joc, i s'haurà de seguir de molt aprop.
Al igual que s'haurà de seguir de molt aprop al Mataró donant la sorpresa al Vilassar. No vull ni pensar d'aqui un parell d'anys aquestes jugadores el que podran fer.
L'Olesa i el Voltregà han signat el seu tercer empat aquesta temporada (1-1, 3-3 i 4-4). Per aixó estan els dos equips junts al mig de la classificació. El Blanes ha pogut amb les nenes del Lloret per poc, i el Castellet, com era d'esperar, no ha tingut gaires problemes pr guanyar al Cerdanyola, que encara no ha pogut guanyar cap partit.

(*) La copa Generalitat l'ha guanyat l'Arenys de Munt sobre el Girona HC amb un resultat de 2-1 a la final, on han arribat desprès de vencer al Palau de Plegamans i al Bigues i Riells respectivament (al Blog de Girona hi ha tota l'informació - link a la columna lateral).