dissabte, 9 de gener del 2010

1ª Catalana: Olesa 9 - Manlleu 7

Encara que es vegi sol, feia mooolt fred.

Partit molt intens i igualat fins l'ultim moment, amb alternatives al marcador, i com sempre, molts gols.
Ha començat marcant la Lara als dos minuts de joc gràcies a un penal per peus a l'area visitant, però aviat s'ha vist que les noies del Manlleu anaven a totes i en cinc minuts han capgirat el marcador. El tercer gol ha estat de falta directa per targeta blava a la Gemma al enganxar l'estic en el moment del xut. La resta de la primera part joc molt intens amb poc control per cap dels dos equips i un gol més per cada banda. 2 a 4 al descans.
A la segona part, l'Olesa ha sortit a presionar a tot el camp, i fruit d'això ha estat una espectacular remontada amb gols de la Lara, l'Helena i la Gemma. La desena falta del Manlleu ha provocat una falta directa que no ha sabut aprofitar la Cristina. Al minut 9, una Lara molt inspirada avui ha conseguit el 6-4. Però la cosa no podia ser tan fàcil. Al minut 12 el Manlleu ha escurçat distancies (6-5) en una espectacular jugada que ha fet, però, que la seva jugadora num. 2 s'estavellès a la valla en no poder frenar fent-se un bon nyanyu. També ha estat especacular la vaselina de la Gemma sobre la portera en un rebot, conseguint el 7-5. Al minut 15 l'Olesa feia la seva desena falta, i el Manlleu ha aprofitat bé el llençament de la falta tornant-se a apropar al marcador, cosa que conseguiria un minut més tard en jugada empatant el partit a 7.
El partit tornava a començar quedant 3 minuts. En aquestes que la Cristina intentant escapar-se per la banda es trabada quan s'encarava sola a porteria, falta directa, que aquest cop si, ha aprofitat bé la Lara tot i que en el segòn remat. Un minut més tard un fort tret de la Lara des de fora de l'area ha rebotat al cos d'una jugadora del Manlleu (no, no era alta) descolocant la portera i entrant a porteria donant la victoria a l'Olesa, ja que el marcador ja no es tornaria a moure. Hi ha hagut 11 faltes per part del Manlleu i 10 de l'Olesa.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime (6), Cristina Gramunt, Helena Oleart (1), Gemma Cortés (2) -cinc inicial-, Silvia Porterias, Alba Soler i Ariadna Gomez (p).

Gols: 1-0 (Lara [P], 2:36), 1-1 (2:01), 1-2 (4:26), 1-3 ( [FD], 5:02), 2-3 (Lara, 6:02), 2-4 (12:48). 2º Part: 3-4 (Lara, 2:12), 4-4 (Gemma, 3:59), 5-4 (Helena, 4:44), 6-4 (Lara, 8:59), 6-5 ( 12:12), 7-5 (Gemma, 12:23), 7-6 ([FD], 14:32), 7-7 (15:39), 8-7 (Lara [FD], 16:28), 9-7 (Lara, 18:01).

Llençaments Olesa: 1 Penalti (marcat per la Lara), 2 Faltes directes (1 fallat: Cristina i un marcat: Lara).
Llençaments Manlleu: 2 Faltes directes (2 marcats).