dimarts, 15 de desembre del 2009

Resultats i classificacions


No hi hagut gaires sorpreses a 1ª Catalana en aquesta jornada excepte, potser, la victoria de l'Arenys de Mar a casa del Roda, que dona una mica d'aire a les noies del Maresme.
Imponent el marcador del Corbera amb l'Arenys de Munt. El Corbera no acaba de trobar el ritme però ven molt cares les derrotes. El Maçanet ha guanyat facilment el Lloret, al'igual que el Jonquerenc al Blanes cumplint el paper de favorits. Molt just li ha anat al Sant Cugat per guanyar al Breda, només un gol ha separat els dos equips que encara no havien guanyat.
L'Olesa no ha conseguit frenar al lider, però no li ha posat fàcil. Ara ja només queda una jornada per acabar la primera volta i podrem fer una valoració global de la classificació.

Respecte el Femení Base, el Bigues i Riells va recuperant posicions a tota pastilla, i cada cop es fa més visible una enorme fractura de puntuació en la competició entre equips de dalt i de baix, amb un Castellet ben colocat dalt del tot, però que ja ha vist les orelles del llop. El Vilanova va a totes, i el Vilassar ha hagut de rendir-se al seu bon nivell, i el Castellar ha clavat una bona pallissa al Cerdanyola que no li deixen aixecar cap. El Mataró manté la seva linea d'eficàcia, al igual que el Voltregà, i l'Olesa ha pogut guanyar el Reus sense gaires problemes. Com sempre els nostre amics del hoquei base femení de Reus han preparat els resultats aquí.