dilluns, 14 de desembre del 2009

Prou bé

No ho tenien gens facil els equips femenins aquest cap de setmana, però pel joc vist, s'han sortit molt bé dels enfrontaments. Les noies del 1ª Catalana s'han enfrontat al lider de la competició.

1ª Catalana: Mollet HC 9 - Olesa 5.
Ja de bon principi s'ha vist que el partit seria intens (per no dir dur). Defenses pressionants i molt obertes disposades a tallar tots els passis per part dels dos equips. Jugat a molt ritme, totes les jugadores (dels dos equips) s'han fet un fart d'anar amunt i avall. La primera part ha estat molt igualada. El primer gol del Mollet al minut 3 ha estat per una falta directa provocada per una blava de la Lara exageradament rigurosa (quasi dubtavem que fos falta i quan hem vist la targeta hem flipat, crec que tothom). Potser era un avís de l'arbitre que no volia que li escapés el partit? donc no, en absolut. L'Olesa s'ha trobat amb moltes faltes inaudites quan picavem la bola arran de terra i no pitava moltes de les accions en falta de les Molletenques, sobre tot en els contratacs de l'Olesa (crec que avui no podré mantenir-me neutral). Tot i que el Mollet ha fet més merits per guanyar, moltes decisions arbitrals han minat molt la moral de les olesanes, i segur que el resultat haguès estat bastant més ajustat. Com que son molts gols no m'embolico més. Segon gol del Mollet al minut 5. Desprès s'ha entrat en una dinàmica de gol- resposta-gol que ha acabat amb un primer temps de 6-4 (amb els gols olesans de la Gemma, la Helena (culminant una magnifica jugada), la Lara (penal) i la Cristina).
La segona part ha estat més calmada en gols, però no en intensitat de joc. El Mollet a poc a poc s'ha escapat en el marcador (l'Olesa ha tingut un parell de badades defensives importants), fins que a 30 segons del final la Lara en un fort tret ras ha fet el cinquè gol de l'Olesa deixant el marcador definitiu de 9 - 5. Cada equip ha acumulat 15 faltes.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Cristina Gramunt, Helena Oleart, Lara Jaime, Alba Soler -cinc inicial-, Gemma Cortes, Silvia Porterias i Ariadna Gomez (p).

Gols: 1ª Part: 1-0 (3:30 [9] F.D.), 2-0 (5:00 [9]), 2-1 (6:32 Gemma), 3-1 (7:45 [9]), 3-2 (10:09 Helena), 4-2 (10:38 [9]), 4-3 (10:49 Lara (penalty)), 5-3 (12:33 [?]), 6-3 (16:44 [?]), 6-4 (19:55 Cristina F.D. per acumulació). 2ª Part: 7-4 (1:50 [9]), 8-4 (11:32 [9]), 9-4 (17:55 [9] F.D. per acumulació), 9-5 (19:30 Lara).

Femení Base: CH Castellet 4 - Olesa 2.
Tot i que l'equip Olesà venia amb moltes precaucions davant un equip potent en aquest campionat, durant la primera part, les olesanes han aguantat molt bé l'empenta Castelletenca, només un gol al minut 6.40 i un altre faltant 7 segons pel descans, han entrat a la porteria defensada perfectament per la Bea. Fins i tot dos ocasions importants que han estat clars penals a l'area del Castellet quan anaven 0 a 0, haurien pogut marcar un altre tó al partit.
A la segona part el Castellet ha tornat a marcar al minut 3, gol que ha estat contestat als poc segons per un gol de rebot de les propies noies del Castellet tot i que la Marina hi ha ficat "cullarada". Al minut 12 ha tornat a marcar l'equip local i un minut més tard la Gemma ha tancat el resultat definitiu del marcador: 4-2.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Gemma Cortes, Silvia Porterias, Marina Montaño, Alba Basil -cinc inicial-, Oliva Segura, Clara Segura, Aitana Laraña i Cèlia Grivé.
Alineació Castellet: Sara Cespedes (p), Alba Alcaraz, Cristina Tamayo, Marta Ramos, Ayelen Fuentes, Aida Mas, Paula Garcia, Xenia Molina i Maria Sotillo.

Femení Base: CD Reus 1 - Olesa 9. Partit plàcid per les olesanes que han pogut controlar bé el partit. A les nenes del Reus els ha fallat una mica la punteria i quasi podrien haver menjat els raims de cap d'any amb els quarts i tot, de les vegades que van sonar els pals.
Els primers gols ha estat bastant matiners. Al primer minut l'Alba, i 20 segons més tard la Gemma obrien un marcador que aumentaria al minut 3 amb un altre gol de la Gemma. Desprès de la sorpresa inicial, el Reus ha collat els matxos i ha contingut millor les nenes olesanes que no marcarien el quart fins el minut 13 per part de la Silvia, deixant un 4-0 al descans.
A la represa una Marina en ratxa que sempre es trobava al lloc oportú ha marcat 3 gols en els primers 7 minuts, i dos minuts més tard la Silvia feia el 8 a 0. Quan ja semblava que el marcador ja estava decidit, la jugadora reusenca Anna Serrano ha marcat d'un fort tret que s'escolat sota la Bea a 22 segons del final. Però la Marina a manca de 2 segons ha conseguit fer el novè gol en un contratac ben finalitzat.

Alineació Olesa: Bea Perez, Gemma Cortés, Marina Montaño, Alba Basil, Silvia Porterias i Cèlia Grivé.
Alineació Reus: Anna Carazo, Maria Bargalló, Anna Serrano, Anna carranza, Helena de Sivatte i Maria Pamies.