dissabte, 19 de desembre del 2009

Femení Base: Vilanova 16 - Olesa 7

Un moment abans de començar el partit.

No us en refieu del marcador. El partit ha estat molt accidentat, i no és facil d'explicar, però les nenes d'Olesa s'han comportat i han plantat batalla al Vilanova, fins que les coses se'ns han complicat.
Ja de bon començament una pilota llençada per la Gemma ha impactat al cos de la jugadora vilanovina Maria Cordoba que s'hagut de retirar una estona. L'Alba també s'ha hagut de retirar una estona per un cop al canell, I tot aixó ha estat el preludi d'un factor clau per l'Olesa, un fort xut del Reus ha impactat al casc de la Bea (desprès de rebotar el pal) amb la mala sort de transmetre la força a la mandibula de la portera que l'ha obligat a retirar-se. Això ha fet que haguessim de posar a l'Oliva com a portera alternativa (tot un trasbals vestir a cuita corrent una jugadora de portera*) i que no té tanta traça com la Bea en aquestes qüestions. Això ha fet que un marcador prou igualat (1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3), es transformès en un atac i gol. Un cop de colze a la Clara que també l'ha fet retirar, no ha ajudat gaire. Tot i així hem arribat al descans amb un 7-4, gràcies a un gol de la Gemma.
A la segona part, la tònica ha estat similar, el Vilanova llençat a l'atac aprofitant la debil porteria de l'Olesa, i les olesanes contestant amb més o menys eficàcia (11-7 al minut 8). Al minut 12, un pilota al turmell de la Gemma que també l'ha obligat a retirar, ha decantat totalment el partit. El Vilanova ha continuat presionant, i davant un partit perdut, l'entrenador olesà ha decidit fer jugar les jugadores que menys temps tenen als partits, intentant, debades, aturar l'empenta vilanovina. Han estat 16 com podien haver estat 20.
Les circumstàncies no han ajudat gaire, a que el partit, que creiem que haguès estat realment interessant, acabés molt incomode per l'Olesa (suposo que també per el Vilanova).
Nota: Totes les nostres lesionades ja es troben bé.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Marina Montaño (2), Gemma Cortes (1), Silvia Porterias (3), Alba Basil (1) -cinc inicial-, Clara Segura, Oliva Segura (p!!), Aitana Laraña, Cèlia Grivé.
Alineació Vilanova: Alba Bonbehí (p), Maria Briva (p), Judith Arbolès, Anna Agustí, Patricia Miret, Ona Trias, Judith Esteve, Maria Cordoba, Ruth Figuerola.

(*) Que s'havien fumat a les federacions quan en el reglament van donar 3 minuts per la feina de vestir una jugadora de portera?!!!