dissabte, 19 de desembre del 2009

1ª Catalana: Olesa 13 - CP Breda 1

El fred no ha fet amagar la satisfacció pel resultat.

Partit jugat en un ambient gèlid, que la nostre dissortada pista no ha permès evitar que les jugadores i els espectadors passèssin molt fred.
El partit, com es desprèn del resultat, ha estat dominat per les olesanes que han anat estavellant-se un cop i un altre a la porteria del Breda, però no ha estat fàcil doblegar la seva portera. Tot i el 4-0 del descans l'Olesa ha desaprofitat 3 penals.
A la segona part han hagut de passar 5 minuts per tornar a marcar gol. Dos penals més del Breda, un fallat, i un altre conseguit desprès del 3er rebot.
Més tard el Breda ha fallat la falta directa per acumulació de faltes de l'Olesa, i poc desprès l'Olesa feia el mateix. Han anat caient més gols fins que la següent falta directa per acumulació de l'Olesa, ha donat peu a fer el gol d'honor del Breda a 51 segons del final. Faltes d'equip: Olesa 15, Breda 12.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime, Cristina Gramunt, Helena Oleart, Gemma Cortés -cinc inicial-, Alba Soler, Silvia Porterias i Alba Basil.

Gols: 1ª Part: 1-0 (Cristina, 4:50), 2-0 (Helena, 7:04), 3-0 (Cristina. 15:33), 4-0 (Cristina, 16:47, F.D.). 2ª part: 5-0 (Gemma, 4:55), 6-0 (Gemma, 5:48, P.), 7-0 (Helena, 8:15 ), 8-0 (Cristina, 10:13), 9-0 (Cristina, 11:32), 10-0 (Helena, 12:06), 11-0 (Cristina, 13:27), 12-0 (Alba B., 15:59), 13-0 (Cristina, 18:54), 13-1 ([?], 19:09, F.D.).

Llençaments Olesa: 6 Penaltis (5 fallats: Helena, Lara, Cristina, Silvia, Gemma, 1 marcat: Gemma), 2 Faltes directes (1 fallat: Helena i un marcat: Cristina).
Llençaments Breda: 2 Faltes directes (1 fallat i 1 marcat).