dimarts, 24 de novembre del 2009

Resultats i classificació

Jornada molt interessant, on molts dels equips han mostrat que encara tenen cartes amagades. Per començar una sorprenent victoria de l'Arenys de Munt a casa del Maçanet, sorprenent per la trajectoria dels equips fins ara, però que indica que la competició encara es ben oberta. També ho demostra l'empat del Mollet amb el Sant Feliu.
El Blanes li ha anat ben justet per guanyar al Sant Cugat, mentre que el Manlleu ha guanyat facilment al Breda, encara que amb un resultat discret de 4 a 0. L'Olesa en un frenètic partit ha conseguit la seva tercera victoria de la temporada a casa del Corbera, i el Blanes ha pogut guanyar al Lloret amb un 3-0.
Destacar el partit ajornat de la passada setmana entre el Jonquerenc i el Maçanet amb victoria d'aquest ultim per 5 a 6, un resultat a l'alçada de les expectatives.
Per la propera jornada només l'Arenys de Munt - Roda i el Olesa - Blanes presenten incertesa en el resultat, la resta de partits estan molt repartits entre els equips de dalt amb els de baix, amb un favorit clar, però que veient els ultims resultats, alguna sorpresa podria haver-hi.

Podeu consultar els resultats del Base Femení aquí.