dijous, 5 de novembre del 2009

La quadratura del cercle... classificacions a 1ª Catalana Femení

No ens ho posen gens facil..., o s'ho han fet dificil aquests del comité d'hoquei. Com heu pogut anar veient, he intentat tenir al dia les classificacions d'aquesta categòria al marge de l'oficial de la Fecapa, que sempre mantè una inercia més lenta. No es que em vulgui capficar gaire, però analitzant les diferències veig coses... si més no rares.

Resulta que per resolucions de comité del 24-25 d'Octubre es castiga amb la perdua de partit, mes un punt (???) al Corbera i al Mollet per dos partits no realitzats (o no presentats..., o que se jo), però el fet és que als equips indicats se'ls resta un punt al que els pertoca per partits guanyats o empatats. Fins aquí té certa lògica (sense valorar si es just). Però resulta que encara que es dongui per perdut al equip sancionat, no es dona per guanyat a l'equip perjudicat per no haver-se realitzat el partit i se li dona un empat (a 0). No sé si s'ha tractat d'un error, o és així expressament, però si és aquest el cas, aqui la injusticia es flagrant per l'equip que sense tenir cap culpa (d'entrada), es queda sense partit, sense gols i sense punts, a vegades desprès d'haver fet un llarg trajecte.
En una lliga en la que els gols o un trist punt pot marcar l'ascens o el descens de categoria, creiem que es greu que la situació sigui la que reflexa l'actual classificació. Quant el més lògic seria donar els tres punts a l'equip no perdedor (diguem-ho així).

A veure si al final es un problema informàtic, perque a mi això m'ha fet anar de corcoll, i per això els equips de la classificació del bloc tenen mes punts i una victoria virtual d'1 a 0. La setmana que vé faré de bon minyó i m'ajustaré al que diguin les instàncies oficials per fer la classificació i parlaré... dels 400 euros.

Nota: Per cert, l'Arenys de Mar també està sancionat però no he sabut veure en quin partit, ni apareix a les resolucions.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

JORDI
Barçdeferro, expliqeum com ting que fer per cobrar els 400 euros del Zapatero

Torreneules ha dit...

Ja els has vist prou els 400 eurus. XD