dissabte, 28 de novembre del 2009

Doblet a Olesa

Avui les noies se n'han ensortit prou bé en els seus respectius partits. El Femení Base ha guanyat amb comoditat al Lloret per 9-2, mentre que les noies de 1ª Catalana han sortit vencedores per 7 a 5 amb el Blanes, però sense "tanta comoditat".

1ª Catalana: Olesa 7 - Blanes 5. El partit en general ha estat ben controlat per l'Olesa tot i que el Blanes sempre ha estat apretant per darrera. El primer gol ha estat obra de la Cristina al minut 6 en una internada pel centre (veieu la seqüencia en les fotos del costat), tot i que l'Alba Soler ja havia avisat amb un tir al pal un minut abans. Un altre tir al pal de la Lara al minut 12, ha estat l'avis d'una excelent internada al contratac de la mateixa jugadora que conseguia el segon gol al minut 16. Dos minuts més tard el Blanes escurçava distàncies, deixant un 2-1 en el descans.
Com que, pel que estem acustumats, 3 gols eren massa pocs, la segona part ha estat molt més activa. En el pimer minut, l'Elena finalitzava una bona recuperació de pilota conseguint el tercer gol, dos minuts més tard tornava a rematar a la red (4-1). Al minut 8, el Blanes escurçava distàncies, i un minut més tard, en l'execució d'una falta a la frontal de l'area, conseguien el tercer gol (4-3) encenent l'alarma d'una remontada.
Per sort, l'Alba Soler dos minuts més tard, i desprès la Cristina (minut 14) tornaven a posar distàncies en el marcador (6-3). Amb un ritme de joc molt intens pels dos equips, el Blanes tornava a escurçar distàncies en el minut 17, però uns segons més tard altra cop la Cristina (ultimament molt efectiva) conseguia el 7-4. Finalment a 33 segons del final el Blanes conseguia l'ultim gol del partit que ha acabat amb un 7-5.
Molt actives les olesanes amb un intens joc d'anticipació que ha donat els seus fruits.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Cristina Gramunt, Alba Soler, Lara Jaime, Helena Oleart cinc inicial-, Gemma Cortes, Silvia Porterias, Alba Basil i Ariadna Gómez (p).

Femení Base: Olesa 9 - Lloret 2. No han tingut gaires dificultats per controlar el partit les nenes del base. El partit practicament s'ha resolt a la primera part amb un 7-0 significatiu, amb dos gols de la Silvia, 3 gols de la Gemma (un d'ells de penal molt ben executat), un de la Marina i un altre de l'Alba.
A la segona part s'ha baixat una mica més el ritme, encara que la Silvia conseguia marcar al minut 2. La jugadora del Lloret Paula Barranco ha conseguit el primer gol del seu equip, i que repetiria 3 minuts més tard. Finalment l'Olesa a 1 minut del final ha fet l'ultim gol del partit posant al marcador el 9-2 final.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Silvia Porterias, Gemma Cortes, Oliva Segura, Marina Montaño -cinc inicial-, Alba Basil, Clara Segura, Aitana Laraña i Cèlia Grivé.
Alineació Lloret: Delfina Giuliodori, Paula Barranco, Marta Costa, Mariona Pujol, Anna Abellan i Judith Escot.