dissabte, 7 de novembre del 2009

Cara i creu a la jornada femenina

1ª Catalana: SHUM Maçanet 11 - Olesa 1. Partit en el que les noies de Maçanet han dominat clarament el partit i amb una bona efectivitat en el xut, cosa que no ha tingut l'Olesa, tot i que ha creat bastantes oportunitats que no s'han reflexat en el marcador.
El primer gol del Maçanet al minut de joc, ja ha marcat la tònica del partit. Tot i que el control de pilota ha estat molt més anivellat, les jugadres olesanes mai han disposat de bones oportunitats franques de gol. L'unic gol de l'Olesa l'ha fet la Cristina de penal (per botes) en una bona execució cap al final de la primera part (5-1).
La segona part ha estat semblant, tot i que l'Olesa ha conseguit en el primers 15 minuts aguantar molt bé l'empenta del Maçanet 7-1 fins a 4 minuts de l'acabament, al final, com sol passar, es baixa la guardia i han caigut 4 gols que han rematat el marcador final.

Alineació Olesa: Mara Villatoro, Cristina Gramunt, Lara Jaime, Helena Oleart, Gemma Cortes -cinc inicial, Silvia Porterias i Ariadna Gomez.

Femení Base: Blanes 0 - Olesa 8. Partit que ha començat molt més pausat del que reflexa el marcador. El 2 primers gols de la Marina no han caigut fins els darrers 7 minuts de la mitja part, deixant un 0-2 al descans.
A la represa ha semblat que els haguessin carregat les piles, i en un dels millors partits que han fet les olesanes han començat a controlar molt bé el terreny de joc, i entre la Gemma i la Marina han acabat rematant aquest excelent marcador, amb una Silvia molt segura a la defensa, una Aitana molt lluitadora, i una Cèlia que ha conseguit aturar tot el que li ha arribat.

Alineació Olesa: Cèlia Grivé -portera-, Silvia Porterias, Aitana Laraña, Gemma Cortes i Marina Montaño (l'equip justet!!).

Femení Base: Bigues i Riells 1 - Olesa 2. Partit molt igualat i que tot i que l'Olesa ha dominat sempre el marcador, hem estat amb l'ai al cor fins el final.

Un partit caracteritzat per la gran igualtat dels equips, i que han disposat de moltes ocasions que no s'han aprofitat. El primer gol ha estat en una escapada per l'esquerra de la Gemma. Al descans 0-1. A la segona part el Bigues i Riells ha sortit a pressionar des dalt i amb defensa individual, però l'Olesa ha conseguit aguantar i en una avançada de la Silvia per l'esquerra ha engaltat un llunyà tret que s'ha colat a la porteria local. A partir d'aquest moment la pressió ha aumentat i a 9 segons del final, el Bigues ha conseguit en un rebot el seu gol. Ja no hi ha hagut temps per res més.

Alineació Olesa: Bea Perez -portera-, Oliva Segura, Marina Montaño, Silvia Porterias i Gemma Cortes -cinc inicial-, Clara Segura i Cèlia Grivé.