dissabte, 14 de novembre del 2009

1ª Catalana: Olesa 5 - CP Roda 5

Partit dels que fan patir. Molta igualtat que s'ha reflexat en el marcador final. Potser més actiu l'Olesa, i una bona i organitzada defensa per part del Roda. Tot i així, pel desenvolupament del partit i el gran esforç de les noies olesanes, han merescut una victoria.
Els gols han tardat en arribar. Al minut 12 l'Alba obria el marcador del partit (i el seu propi marcador a la lliga) amb un gol servit amb safata per la Cristina. Dos gols del Roda, serien contestats rapidament per un bon tret de la Cristina, i un penal (per aixecar la bola dins l'area) magistralment executat per la Lara, deixant un 3 a 2 al final de la primera part.
A la segona quan millor estaven jugant l'Olesa ha arribat un gol de l'Helena que tothom ha vist menys l'arbitre, la portera del Roda ha tret la bola de dins i s'ha acabat pitant booling. Això ha trencat el ritme de l'Olesa que ha vist com tornaven a empatar. La Cristina fallava una falta directa, però l'Helena reivindica un gol dels seus. A 6 minuts del final, tornava a empatar el Roda al executar una falta directa per acumulació (4-4). Poc desprès un altre penal a l'area del Roda tornava a ser perfectament executat per la Lara, conseguint una nova ventatge que s'acabaria a 3 minuts del final en un contratac del Roda. Un empat a 5 que consumiria els minuts que quedaven i els nervis de jugadores i espectadors del partit.

Com a dada significativa, el Roda ha rebut més gols en aquest partit que en tot el que portava de temporada.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Helena Oleart, Cristina Gramunt, Lara Jaime, Gemma Cortes -cinc inicial-, Alba Soler, Silvia Porterias, Marina Rabaneda i Ariadna Gomez (p).

Nota: Gràcies a la Cristina per l'informació aportada ;D.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

JORDI -
Aquest entrenador cada dia amb sorpren mes, que hi farem, amb mica amb mica, anira aprenen d'aquest esport.

Anònim ha dit...

JORDI -
Braçdeferro, ja estas tardan masa en fer la cronica. XD

Torreneules ha dit...

Es que no m'enrecordo qui va fer els gols. Com que no vaig pendre nota, només m'enrecordo que el primer el va fer l'Alba. Per cert tothom pot participar i si algú em vol enviar la seva crònica la publico encantat, que m'avorreixo de llegir-me jo sol ;D

Anònim ha dit...

CRISTINA

els gols van ser 1 de la alba 1 meu (cristina) 2 lara de penaltis i 1 de la helena i li van al·lunar un altre

MONTSE R. ha dit...

Un partit de patir fins al final, encara que crec que es mereixa l'olesa guanyar-lo.