diumenge, 22 de novembre del 2009

1ª Catalana: Corbera 8 - Olesa 9

Si una cosa no falta en els partits de les noies d'Olesa son gols, a vegades ens els foten tots i portem el cistell ple, però l'espectacle està assegurat. Partit molt emocionant fins l'ultim segòn.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime, Cristina Gramunt, Helena Oleart, Gemma Cortes -cinc inicial-, Silvia Porterias, Alba Soler, Marina Rabaneda, Ariadna Gomez (p).

El primer gol ha estat molt matiner, obra de la jugadora del Corbera, Meritxell, en un centre xut, que ha descolocat a tothom, incluint a la Mara. La reacció de l'Olesa vindria 2 minuts més tard amb un gol de la Gemma conseguint l'empat. A partir d'aquest moment les olesanes han començat a apretar l'accelerador i cap al minut 10, la Cristina ja havia acumulat 3 gols consecutius establint un 1 a 4 prometedor. La Corberenques tornaven a escurçar distàncies al minut 11, i un minut més tard la Cristina (en estat de gràcia conseguia el cinquè gol olesà (2-5).
Altre cop les corberenques conseguien escurçar distàncies amb dos gols seguits (el segòn de falta directa), tots ells obra de la Meritxell, tornant a posar emoció al marcador 4-5. Però la primera part encara era viva, i la Silvia en dos internades per la banda esquerra - la segona realment espectacular-, conseguia dos gols que deixaven el descans amb un resultat "tranquilitzador" de 4-7.
La segona part ha començat una mica més "calmada", i serien les corberenques qui començarien a escurçar distàncies de forma implacable fins a establir l'empat a 7 al minut 9. A l'Olesa li faltava tota la punteria que havia tingut a la primera part, i les incursions del Corbera posaven a prova a l'Ariadna. Al minut 16, el Corbera s'adelantava al marcador (8-7). Però altre cop la Cristina (avui ha estat molt inspirada) conseguia empatar de nou un minut més tard, i quan ja tothom donava per fet l'empat, la Lara en un atac de rauxa conseguia el gol de la victoria a 36 segons del final. Destacar que el Corbera ha conseguit aguantar tota la segona part amb 9 faltes d'equip.
En tot el partit les noies d'Olesa s'han hagut d'esforçar moltissim per poder conseguir aquest resultat que les permet mantenir-se a la zona mitja de la taula.

Gols: 1-0 (0:40, Meritxell), 1-1 (2:51, Gemma), 1-2 (3:05, Cristina), 1-3 (6:05, Cristina), 1-4 (9:26, Cristina), 2-4 (10:05, Meritxell), 2-5 (10:09, Cristina), 3-5 (11:58, Meritxell), 4-5 (14:23, Meritxell de falta directa), 4-6 (14:46, Silvia), 4-7 (15:34, Silvia). Descans. 5-7 (4:40, [5]), 6-7 (5:52, [?]), 7-7 (8:11, Meritxell), 8-7 (15:43, Meritxell), 8-8 (16:57, Cristina), 8-9 (19:24, Lara).
Faltes d'equip: Corbera 9 - Olesa 3