dissabte, 17 d’octubre del 2009

No ha pogut ser. Els dos femenins perden per la mínima

CP. Olesa 3 - CH Mataró 4. Les nenes del femení base no han pogut guanyar al Mataró que a la segona part ha conseguit remontar un 3-1 advers. Partit molt igualat. El Mataró s'ha mostrat un conjunt ben equilibrat amb una defensa molt presionant que ha acabat donant la volta al marcador. La Bea s'ha estrenat de portera amb una excelent actuació. Els tres gols olesans han estat obra de la Silvia. Resultat a la mitja part: 1-1.
Alineació Olesa: Bea Perez -portera-, Gemma Cortes, Marina Montaño, Silvia Porterias, Alba Basil -cinc inicial-, Clara Segura, Oliva Segura i Aitana Laraña.
Alineació Mataró: Paula Lladó, Joana Xicota, Marta Soler, Adriana Chiva, Julia Canal, Carla Fontdegloria, Carla Cañete, Aina Florenza, Aina Pinyol.

CP Olesa 2 - CP Jonquerenc 3. Les noies del 1ª Catalana tampoc han pogut superar a un Junquera que ha vingut amb les jugadores justes, però que s'ha sabut tancar bé al darrera. 2-2 fins a 3 minuts del final, en els quals la pressió de l'Olesa no ha pogut alterar ja el resultat.
Els gols de l'Olesa han estat obra de la Lara amb un fort tret des de fora de l'area, i, ja a la segona part, de l'Helena aprofitant molt bé una pilota recollida darrera la porteria que l'ha colat per l'unic foradet que ha deixat la portera visitant. Llastima, que això mateix es el que ha fet la jonquerenca Silvia a dos minuts del final, emportant-se els tres punts cap a l'Alt Empordà. Cal destacar l'excelent actuació de les dues porteres olesanes, ja que tant la Mara com l'Ariadna s'han mostrat molt segures.
Alineació Olesa: Mara Villatoro, Cristina Gramunt, Lara Jaime, Helena Oleart, Alba Soler -cinc inicial-, Marina Rabaneda, Silvia Porterias, Ariadna Gomez, Gemma Cortes i Alba Basil.

En aquest video podeu veure el gol de la Lara desprès d'una curradissima lluita per la bola de l'Alba Soler: Video