dissabte, 10 d’octubre del 2009

Femení Base: Voltregà 1 - Olesa 1

Ja tenim un puntet!! Un partit molt igualat amb constants alternatives de possesió i que les porteres o el desencert evitaven que la bola entrés. A la mitja part 0 a 0.

A la segona part la tònica ha estat la mateixa fins que al minut 6:02 l'Alba conseguia fer entrar la bola amb un passada de la Silvia dins l'area de porter. Ha estat un 0-1 que ha aguantat fins a manca de 1:46 per acabar, on en una recuperació de pilota de les voltreganeses al mig del camp s'ha escapat la devantera i, en contratac, ha conseguit el gol de l'empat.

La Clara, la Bea i l'Oliva que ja venien d'un partit a Tona (i d'una bona matinada) han fet un gran partit. La resta de jugadores olesanes també han realitzat una bona tasca, i la Marina s'ha fet un tip de parar. Enhorabona a totes!!!

Alineació Olesa: Marina Montaño - portera-, Gemma Cortes, Oliva Segura, Silvia Porterias, Alba Basil -cinc inicial, Clara Segura, Cèlia Grivé i Beatriz Perez.
Alineació Voltregà: Aina Cafau, Aina Vilalta, Mariona Pradell, Aïda Palou, Laia Casellas, Judit Hernandez, Anna Gil i Andrea Ponce