dissabte, 3 d’octubre del 2009

1ª Femení: Sant Cugat 6 - Olesa 6

Partit molt disputat fins l'ultim segon, amb moltes alternatives al marcador. Partit celebrat a les 10:30 h al Pavelló de Sant Cugat aquest dissabte 3 d'Octubre de 2009.

Alineació Olesa: Ariadna, Cristina Gramunt, Lara Jaime, Helena Oleart, Alba Soler -cinc inicial-, Silvia Porterias, Gemma Cortes i Marina Rabaneda.

Partit que ha començat molt bé pel Sant Cugat que ha fet un gol als cinc segons de començar en un tret de mig camp que ha botat just devant la portera. Aquest gol sorpresa, però no ha conseguit desanimar l'Olesa, que ha conseguit empatar al minut 6 gràcies a una bona rematada de l'Helena. El Sant Cugat tampoc ha baixat la guardia, i succesivament s'han fet el 2-1, 2-2 (de penal transformat per la Lara), 3-2, i 3-3. En aquest punt uns moments d'inspiració de les olesanes les han permés allunyar-se en el marcador fins el 3-5 de la mitja part.

A la represa les coses han estat igualment complicades. Semblava que a l'inici, l'Olesa seguia portant el control del partit però no conseguien definir el gol. Qui l'ha conseguit ha estat el Sant Cugat cap al minut 10, era el 4-5. Les olesanes veient que se'ls podia escapar la victoria han conseguit al minut 18 el que pensavem seria el gol de la tranquilitat, gracies a un molt bon tret de la Cristina. Era el 4-6. Fins i tot l'Ariadna es capaç d'aturar la falta directa corresponent a les 10 faltes d'equip.

A partir d'aquí tot es precipita. Un penal assenyelat a l'Olesa estableix el 5-6 (això si al tercer rebot de l'Ariadna). A continuació, una falta directa per acumulació, llençada per la Cristina queda aturarada per la portera. Posteriorment un embolic a la taula pel control de les faltes, genera un moment de tensió, que un cop ressolt, acaba amb un contratac del Sant Cugat que bat per sota la porteria olesana. Era el 6 a 6. Els nervis provoquen que Lara vegi la targeta blava en la jugada del gol.

Això ha fet que l'ultim minut i mig, l'Olesa juguès amb tres jugadores de camp en aplicació del power-play. Tot i així, hi han hagut contratacs en els dos sentits fins l'ultim segón, però el marcador ja no s'ha mogut. Realment un empat molt treballat pels dos equips.