diumenge, 1 de novembre del 2009

1ª Catalana: Olesa 12 - Arenys de Mar 6

Molts gols, en un partit que ha costat arrancar, però que s'ha resolt practicament en els 5 ultims minuts de la primera part.

Alineació Olesa: Mara Villatoro, Cristina Gramunt, Lara Jaime, Alba Soler, Silvia Porterias -cinc inicial-, Helena Oleart, Gemma Cortes, Marina Rabaneda i Ariadna Gomez.

Desprès d'un moment de tanteig inicial dels equips, l'Olesa semblava començar a controlar el partit. El primer gol, però, ha estat de la Lara en la pròpia porta al desviar un tret involuntariament descolocant la Mara (minut 3). Al minut 7, però, ha tingut ocasió per refer la situació colocant un bon tret per l'escaire. Tres minuts més tard, la Cristina donava la volta al marcador. Però poc desprès al minut 12, les Arenyenques tornaven a empatar el partit. Empat que duraria 2 minuts, fins que la Lara conseguia foradar de nou la porteria de l'Arenys. A partir d'aquest moment, s'han succeit 4 gols més repartits entre l'Helena, la Lara i la Cristina, deixant practicament sentenciat el partit a la mitja part (7-2).
La segona part ha començat molt més tranquila. Al minut 3, a l'Alba no li han concedit un gol d'una bola que ha arribat a rebotar a la xapa, i a la jugada següent, l'Arenys escurçava distàncies.
S'ha entrat en un periode de baixa efectivitat i fins el minut 9, la Lara no ha conseguit marcar. Gol que ha repetit al cap de 30 segons (9-3).
A partir d'aquest moment, s'ha entrat en un moment de relaxació defensiva olesana, que junt amb la pressió de les jugadores de l'Arenys de Mar i una bona col.locació a l'area de l'Ariadna, els ha permès fer 3 gols consecutius, posant en perill el que semblava una victoria còmoda (9-6 a 3 minuts del final).
La pressió de l'Arenys, però, al final ha pagat el peatge de la falta de defensa, i en el ultim minut les noies olesanes han conseguit fer tres gols en tres contratacs, sentenciant el partit definitivament.
Cap equip ha arribat a les 10 faltes, en un partit en general molt correcte.
Gols: 1ª Part: 0-1 (Lara p.p. 3:10), 1-1 (Lara,7:15), 2-1 (Cristina, 9:50), 2-2 (12:14), 3-2 (Lara, 14:10), 4-2 (Helena, 14:34), 5-2 (Cristina, 16:00), 6-2 (Lara, 16:30), 7-2 (Cristina, 19:10). 2ª Part: 7-3 (3:12), 8-3 (Lara, 9:04), 9-3 (Lara, 9:40), 9-4 (12:00), 9-5 (14:22), 9-6 (17:03), 10-6 (Cristina, 18:56), 11-6 (Lara, 19:10), 12-6 (Helena, 19:28).