diumenge, 27 de setembre del 2009

Olesa 2 - Sant Feliu 9

Tampoc ha pogut ser en aquesta segona jornada. Resultat una mica abultat pel joc vist, però victòria justa del Sant Feliu, que s'ha mostrat més regular i sòlid al llarg de tot el partit.

Alineació Olesa: Mara Villatoro, Cristina Gramunt, Lara Jaime, Helena Oleart, Marina Rabaneda - cinc inicial-, Alba soler, Gemma Cortes, Ariadna i Alba Basil.

Han començat bé les coses per l'Olesa amb un gol inicial de la Marina als cinc minuts de joc. Però ha estat un miratge, ja que el segon gol de l'Olesa no arribaria fins a manca de 10 segons per el final del partit per part de l'Helena.

Durant la primera part, però s'ha vist un joc molt igualat acabant amb un 1 a 2, que podria haver estat un empat ja que la Cristina no ha pogut transformar un penal a l'ultim segon d'aquesta part. El segón gol del Sant Feliu també ha estat de penal, aixó sí, amb més encert.

La segona part, però, ha tornat a mostrar que a vegades l'equip entra en periodes de desconcentració que saben ser aprofitades bé per les jugadores rivals. Això junt amb una acumulació de faltes realment exagerada (realment els partits en general són molt nets, però la sensibilitat a les faltes ara és molt alta, i el xip de fer pressió en aquestes circunstàncies és molt perillós). 20 faltes d'equip per part de l'Olesa que han provocat 3 faltes directes (totes transformades), i una bona resolució a l'atàc de les Sant Felieuenques, han acabat abocant els nou gols sobre l'Olesa. Sort que el gol de l'Helena als ultims segons ha tret un cert mal regust al final (imatge).