dilluns, 21 de setembre del 2009

Manlleu 9 - Olesa 5 - Actualitzat

Inici de campionat amb derrota. Joc ràpid, però imprecís i molts gols.

Partit corresponent a la 1ª jornada de la 1ª Catalana Femenina disputat al Pavelló de Roda de Ter (per obres al pavelló de Malleu) disputat el 20 de Setembre de 2009.

Alineació Olesa: Mara Villatoro, Lara Jaime, Helena Oleart, Cristina Gramunt, Alba Soler -cinc inicial-, Silvia Porterias, Gemma Cortes, Marina Rabaneda i Ariadna.

Un inici de partit molt igualat, amb moltes imprecisions pels dos equips, i una certa tensió en el joc per la por a veure quina sensibilitat tenia per les faltes l'arbitre. En general es pot dir que ha filat molt prim, la qual cosa s'ha traduit en un joc molt net (potser una mica massa) que deixava molts espais i que obligava a l'Olesa a defensar en zona inicialment. El marcador s'ha estrenat per part de les noies del Manlleu al minut 4:04 per part de la Mireia. El segon gol no arribaria fins al minut 14:40. Les manlleuenques controlaven una mica millor el partit, però tampoc arribaven còmodes a l'area d'Olesa. Quan semblava que la primera part acabaria amb el 2 a 0 una escapada de la Cristina ha permès escurçar el marcador 2 a 1 (minut 18:39). Mitja part.

A la segona part, ha pesat molt la major acumulació de faltes de l'Olesa (ja en portava 8), i l'extrema sensibilitat de l'arbitre en aquest aspecte ha fet que es tinguès molt por a una defensa eficaç i ha facilitat la consecució del tercer gol del Manlleu al minut 1:14.
La por ha tocar la pilota amb les botes generava situacions molt compromeses a la defensa en les boles mortes a l'area que no afavoria gens el joc. Al minut 5:05 la Lara tornava a acostar el marcador d'un bon tret (3 a 2). Però 2 minuts més tard una falta de la Lara (encara l'estic buscant - vegeu video-), feia que el contador arribès a 10. Falta Directa que el Manlleu transforma sense dificultats, 4 - 2 (minut 7:07).

A partir d'aquí s'ha entrat en una fase de molt desconcert per part de l'Olesa que ha permès al Manlleu fer 3 gols seguits (7 - 2 al minut 12:06). En aquest moments l'Olesa ha passat a una més eficaç defensa individual i ha conseguit 2 gols que han permés tornar a donar ritme al partit, la Cristina en una escapada de les seves conseguia el 7 a 3 (13:33), i poc desprès l'Helena amb una espectacular bolea conseguia el 7 a 4 (15:49).

De totes maneres el Manlleu ha controlat bé el marcador tota la segona part, i poc desprès, al minut 17:17, conseguia el 8 a 4. Un minut més tard, la Gemma tallava una passada a la frontal de l'area del Manlleu i engaltava un tret per l'escaire que tornava a acostar el marcador 8 a 5 (18:12).
De totes maneneres un Manlleu inspirat feia que M. Vera al minut 18:44, conseguís el 9 a 5 definitiu.

Partit en general molt net, i en el que han sovintejat les errades defensives per part dels dos equips, i moltes imprecisions. Es veu clarament que les jugadores no acaben de trobar-se comodes amb el nou reglament. Serà qüestió d'acostumar-se.