dimarts, 7 d’abril del 2009

Barberà 0 - Olesa 8

Jornada 24. Partit celebrat al Pavelló Maria Reverter de Barberà el 4/04/2009.

Alineació Olesa: Mara, Lara Jaime, Cristina Gramunt, Helena Oleart, Silvia Porterias, Marina Rabaneda.

Partit que a priori es presentava fàcil pel lloc ocupat a la taula pel Barberà, i que ha complert la previsió. L'Olesa es presentava amb les baixes de la Gemma i l'Alba per compromisos, i de l'Ariadna amb una lessió. Tot i així han tingut poca feina a vencer la defensa local, tot i que els primers 2 gols s'han fet en contratac en el primer minut de partit, la resta ha costat més, ja que les jugadores locals desprès de la sorpresa inicial han reaccionat i s'han tancat molt millor.

Tot i així el joc ha estat una mica apagat, i les jugadores semblaven endormiscades i jugant a mig gas. A la mitja part 0-4.
El partit ha estat molt tranquil i amb poques faltes, tot i que una jugadora del Barberà ha patit una mena de defalliment que finalment no ha estat res.

Amb aquest resultat el Club Olesa Patí s'afiança al 3er lloc de la classificació, tot esperant 2 partits bastant més dificils: l'Igualada a casa i el Reus. Aqui si que ens cal tot el suport de l'afició i que les jugadores arribin al partit ben despertes.

Video del partit