diumenge, 1 de març del 2009

Riudebitlles 3 - Olesa 4

Partit jugat al pavelló de Torrelavit el 1 de Març de 2009.

Alineació Olesa: Mara, Lara Jaime, Cristina Gramunt, Helena Oleart, Silvia Porterias -cinc inicial-, Gemma cortes, Alba Basil, Marina Rabaneda, Ariadna.

Partit molt intens entre dos equips molt igualats a la classificació i amb un nivell de joc molt semblant. Tant la Mara com la Cristina arribaven molt tocades i amb dubtes fins l'ultim moment de si podrien jugar.

Tàcticament les olesanes han portat un ritme de joc còmode, tallant molts cops els passis imprecissos de les jugadores de Riudebitlles i generant moltes ocasions de gol. El primer gol, però, ha estat del Riudebitlles degut a un penal, provocat per una pilota rebotada a la bota de la Lara que ha anat cap amunt dins l'area (ja ens ha passat altres cops). La Mara no ha pogut aturar el dribling, però ha tingut una gran actuació en tot el partit. Cinc minuts més tard ha esta la Helena que ha desviat subtilment un tir de la Lara entrant dins la porteria contraria. 1 a 1 que seria el resultat a la mitja part.
A la represa, tot i ser un partit ben controlat per les olesanes, ha estat el Riudebitlles qui ha batut 2 cops la porteria de la Mara. A continuació però, ha estat la Lara qui en jugada individal ha conseguit batre la porteria del Riudebitlles i, al cap de pocs minuts, un fort xut de la Cristina arran de terra s'escolat sota les cames de la portera (per poc pita booling l'arbitre Shocked ). Era el 3 a 3. L'Olesa es trobava molt còmode a la pista, i a 3 minuts del final, una passada de la mort de la Helena ha permès a la Gemma d'un fort xut per baix batre al Riudebitlles: 3 - 4.
Ultims minuts molt intensos, que les noies d'Olesa han sabut controlar adequadament per contenir al Riudebitlles arribant aquest triomf molt ben treballat.