diumenge, 8 de març del 2009

Piera 4 - Olesa 6

Partit jugat el 7 de Març al pavelló de Piera.

Alineació Olesa: Mara, Gemma Cortes, Cristina Gramunt, Lara Jaime, Helena Oleart, Silvia Porterias, Marina Rabaneda i Ariadna.

Partit molt intens (cada cop ho son més aquests partits femenins) i dur. Moltes faltes. Tal com reflexa el marcador el partit ha estat molt igualat, i que gracies a l'efectivitat de les contres olesanes han permés assolir aquesta treballadissima victoria.
Molt bé la defensa olesana que practicament mai ha deixat jugar lliurement al Piera. Un joc molt brut per part de les pierenques que ha fet saltar molts nervis a l'equip, però que al final ha pogut ser controlat.

A la primera part 1 a 4, que semblava que donaria mes tranquilitat a la segona, però no ha estat així. Les pierenques han sortit amb molta força i tot i que hem marcat el cinquè gol (1 a 5 al minut 4 de la 2ª part), rapidament les d'Anoia han fet 2 gols deixant un 3 a 5 molt amanaçador.
Moltes possbilitat per ambdós equips. Una targeta blava per acumulació a la Lara ha fet pujar el neguit. Però en aquest moments una escapada de la Gemma que s'escapolia sola ha estat trabat amb un estic al patí: Directa que no ha pogut marcat la Cristina. Això ha donat ales a les de Piera que a 3 minuts del final marcaven el 4 a 5. Molts nervis i tensió a la pista (i a les grades), però quan ja tremolavem una escapada de la Cristina a la contra ha permés assolir el gol de la tranquilitat (faltaven 33 segons). Ha tornat a destacar l'efectivitat de l'Helena i de la Mara i l'esfoç de totes les jugadores.

Arbitratge molt irregular que tot i no influir en el resultat ha permés un intens joc brut.