dissabte, 28 de març del 2009

Olesa 7 - Corbera 4

Jornada 23. Partit celebrat al Pavelló exterior d'Olesa el 28 de Març de 2009

Alineació Olesa: Mara, Lara Jaime, Cristina Gramunt, Helena Oleart, Silvia Porterias, Gemma cortes, Alba Basil, Marina Rabaneda, Ariadna.

Fantàstic partit el vist a la pista d'Olesa entre el 3er i 4rt classificats de la categòria. Com era d'esperar el partit ha estat molt disputat, tot i que les Olesanes ha sabut controlar bé el partit, i la renda de 3 a 0 que han conseguit en els primers 10 minuts de partit l'han sabut administrar bé al llarg del partit. A cinc minuts del final de la mitja part, el Corbera ha escurçat distàncies, deixant el 3 a 1 de la mitja part.

A la segona part ha sortit un Corbera més llençat a l'atac capitanejat especialment per la jugadora 49 que ha fet patir la defensa olesana i marcant el 3 a 2. Sortosament les noies d'Olesa han aconseguit 2 gols més col.locant un 5 a 2, que ha estat contestat per un tret a l'escaire de la Mara que no ha pogut evitar el 5 a 3. Una escapada de la Silvia que es quedava sola cap a la porteria del Corbera ha estat aturada en falta provocant una falta directa, que ha executat perfectament la Lara. El Corbera ha tornat a la carrega en una jugada individual de la noia "49", deixant un 6 a 4. A 1 minut del final. una pilota robada per la Silvia darrera la porteria l'ha introduit pel costat, conseguint el 7 a 4 definitiu.

Amb aquest resultat l'Olesa s'iguala en punts el Corbera, en el tercer lloc, i confirma que la bona ratxa dels ultims partits ja no és una qüestió de més o menys sort, sino que es nota una fantàstica evolució al llarg del campionat que deixa un molt bon regust pel joc mostrat.