diumenge, 22 de març del 2009

Olesa 11 - Sant Cugat 0

Aquest partit endarrerit de l'anterior jornada ha donat poca feina a les jugadores olesanes i moltes satisfaccions.

Alineació Olesa: Mara, Gemma Cortes, Cristina Gramunt, Helena Oleart, Lara Jaime -cinc inicial-, Silvia Porterias, Ariadna i Marina Rabaneda.

Partit amb poca historia. Les olesanes han interceptat bé el joc de les noies de Sant Cugat, que practicament no han tingut ocasions de gol.
Un pal a cada porteria en els primers minuts feia presagiar que els gols no tardarien en arribar, i al minut 7 de la primera part s'ha obert el cistell de gols que s'han anat repartint la Lara, l'Helena, la Cristina i un gol de xut amb el peu de la Silvia. A la mitja part 5 a 0.

Molt més tranquiles, la segona part ha permés donar molts minuts de joc a la Marina i a la Ariadna, tot i així els gols han anat caient poc a poc.
Un penal provocat per l'Ariadna al aixecar una bola dins l'area, ha donat un toc d'emoció a 2 minuts de final, però la jugadora de Sant Cugat ha estavellat la pilota al travesser, sent el rebot aturat per la Mara.