diumenge, 30 de setembre del 2012

Nacional Catalana: Sferic 5 - Olesa 0

L'Sferic ha fet valer una millor capacitat efectiva, en un partit molt igualat, on les boles olesanes no han volgut entrar. 1 a 0 al descans, en un partit molt vistós, i que el marcador no reflecteix com caldria.

I es que, especialment a la primera part, els dos equips s'han abocat a un joc intens, amb marcatge individual, de molt bon veure que ha  fet disfrutar als espectadors. Només un gol a a 2 minuts del descans de les jugadores locals, ha desequilibrat lleugerament el partit.

A la represa, el joc seguia semblant durant els primers cinc minuts, però un xut per la banda dreta que s'escolava per un mini forat que havia deixat la Marta, ampliava l'avantge de l'Sferic. Poc desprès queia la desena falta de l'Sferic, on la Cristina Gramunt no ha pogut superar a la Noelia de la Peña. I casi sense temps a recuperar-se, una bola perduda a l'area petita en un rebot era aprofitada per la Txell (la nostra excompanya d'equip) per aconseguir el 3-0 que ja posava les coses molt dificils a les olesanes.

La propia Txell fallaria un penal poc desprès per una falta dins l'area, però només una estona desprès la Laia Ibañez aconseguia transformar la falta directa corresponent a la desena falta olesana a 3 minuts del final, i encara cauria una altre falta directa per una blava que han pitat a la Gemma Cortés en trabar involuntariament el patí d'una jugadora de l'Sferic (ridiculament rigurosa i a més, creiem que hi havia hagut una falta prèvia de la jugadora local). Nova directa que ha transformat la Regina Flix deixant el 5-0 definitiu a 1:30 del final del partit.

Haig de fer constar que l'equip olesà, molt jove, i amb dos jugadores encara a mig gas ja que es recuperen de lesions (la Lara i la Silvia), han mostrat una gran actitud a la pista i fer destacar el treball de la Marina que tot i la seva joventut va aconseguir fer una gran tasca.

Amb aquest partit finalitza el nostre petit passeig per la Copa de la Lliga on ens hem trobat dos dels equips més forts de la categoria (al menys a priori, i pel vist). Ara toquen 2 setmanes de descans, per agafar forces per la lliga.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Gemma Cortés, Cristina Gramunt, Silvia Porterias, Marina Montaño -cinc inicial-, Alba Soler, Laura de la Cruz i Lara Jaime.

Alineació Sferic: Noelia de la Peña, Silvia Ferrer, Meritxell Ventura (1), Regina Flix (2), Laia Ibañez (1) i Laura Manzanares.