diumenge, 16 de setembre del 2012

Inicis i novetats

Helena Oleart
Txell Ventura
Fa dies que no explicava res al bloc. I potser cal posar al dia als nostres seguidors de que fan les jugadores olesanes en aquests inicis.

Com molts ja sabeu, la temporada comença amb dues baixes importants a l'equip de Nacional Catalana, una és l'Helena Oleart, que va començar de ben petita a jugar a hoquei a l'equip, i era una de les jugadores més veteranes, ha decidit penjar els patins, ja que tenia altres inquietuts, i l'hoquei potser no l'acabava d'omplir-les. En tot cas moltes gràcies Helena per haver compartit tots aquests anys, de fet tota la història del club, amb nosaltres, i com que et saps de memòria el camí, pots venir quan vulguis a la pista.

L'altre baixa es la de la Txell Ventura que ha decidit fer un salt al Vallès i ha anat a jugar a l'Sferic. Moltes gràcies Txell, també per acompanyar-nos aquests dos darrers anys, aportant el toc d'experiència i tècnica que li faltava a l'equip.

Però no tot son baixes, i es que des de la base les nenes van creixent, i el Minifem se li ha quedat petit a l'Aitana, que aquest any jugarà a l'equip de 1ª Catalana. Avui s'ha estrenat davant el Vilanova en un partit amistós dins les 24 hores d'Hoquei de Vilanova, i tot i els nervis no ha desentonat gens a l'equip, i es que té la capacitat de passar desapercebuda per les rivals i quedar-se sola molt facilment. Molta sort Aitana en aquesta nova etapa!

Mentre els nostres tècnics segueixen fent proves amb les jugadores per poder definir els equips de cara a la propera temporada. A Sant Cugat van perdre per 4-0 davant l'equip acabat de baixar de l'OK lliga, i tot i que les vallesanes van dominar majoritariament el partit, les jugadores van mostrar, tot i el poc rodatge i l' "efecte parquet", bastantes possibilitats de fer un bon paper aquest any que, a més de les baixes definitives descrites, comença també amb la baixa temporal de la Silvia per una ferida a la cama que l'està mantenint inactiva aquestes primeres setmanes, i de la que esperem que es recuperi aviat.

L'Aitana amb les seves companyes
Avui en el partit contra el Vilanova, totes les jugadores han pogut mostrar a les casernes el seu estat, i en un partit amb alternatives, finalment han pogut guanyar per 2-4, amb una Marina molt efectiva que ha fet els dos gols inicials, i el debut comentat de l'Aitana en els darrers minuts.

La setmana que ve comença la Copa de la Lliga davant el Girona (que agafa el lloc del desaparegut Mollet), i es que a l'equip de Nacional Catalana li ha tocat un "bon" grupet, ja que és l'Sferic qui acompanya al Girona en el grup de les olesanes. Veurem com va.

El 1ª Catalana li tocarà el Roda. Fa temps que no veiem jugar el Roda, i amb els moviments de jugadores que hi ha per Osona (... i per tot arreu), podem trobar qualsevol cosa.

També comença la temporada pel Minifem, que amb la baixa de l'Aitana, hauran de ser les veteranes Clara i Oliva qui agafin el lideratge de l'equip, sabent que la Bea els guardarà bé les esquenes. S'estrenen davant el Bigues i Riells. Endavant i foça Minifem!