dissabte, 29 de setembre del 2012

1ª Catalana (Copa Lliga): Capellades/Igualada 1 - Olesa 0


Pocs gols en aquest partit, els justos per perdre, en un partit molt igualat, però una mica espès, com el temps que ens ha acompanyat aquest dissabte..
L'unic gol del partit l'ha fet el Capellades a 5 minuts del descans, en un partit, amb molts passejos, però poques oportunitats clares, i les que ho eren, les porteres s'han encarregat de neutralitzar-les.

A la segona part, el Cpellades ha disposat d'un penal al seu favor per peus (d'aquells, si d'aquells...), però l'Ariana, avui molt inspirada, ha pogut aturar. Fins i tot a 10 segons del final l'Aitana ha disposat d'una gran ocasió al aconseguir un tir que s'ha escolat sota la portera, però que l'arbitre ha donat com a booling.

Destacar que una de les nostres jugadores no ha pogut jugar per haver-se deixat el DNI. Esperem que ningú perdi o li fotin la cartera, perque algú pot començar a tenir maldecaps, i hauria de ser la Federació qui els tingui primer. Potser una fitxa com cal, amb foto....i tal. Portarà cua...

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Laura de la Cruz, Marina Montaño, Silvia Porterias, Alba Soler -cinc inicial-, Cristina Gramunt i Aitana Laraña.